Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam takie wątpliwości

mąż mnie wymienił na starszy model

Polecane posty

jw po 20 latach okazałam się dla buraka mniej warta niż nowa przyjaciółka ale za to ona go świetnie rozumie miłość wygrała baba z trójką dzieci bez mieszkania a ten szcza po nogach i nawet mi już w mordę dał bo rybkę obrażam

Gość j.lopezzzzz1
nie zawracaj sobie nim glowy, nie przezywaj.moze i ty spotkasz kogos "nowego" niebawem. a swoja droga milosc nie ma ograniczen tzn nie wazny stan materialny tj brak mieszkania a takze 3 dzieci. zakochal sie w tamtej i tyle. a moze sex z nia daje mi tyle satysfakcji ze inne rzeczy sie nie licza.

masz rację ale żal mam ogromny bo wiele mi zawdzięcza nałogi i inne zawsze stałam za min murem a tu nie warto

Gość j.lopezzzzz1
a moze to poniekad twoja wina ze cie zostawil np on uwielbia sex podczas gdy ty nigdy nie mialas ochoty albo on chcial wychodzic na basen z kolegami a ty mu zawsze zabranialas albo on nie znosi zapachu alkoholu podczas gdy ty codziennie musisz wypic drinka- to sa tylko przyklady tylko zrob przed soba sama rachunek sumienia.

Gość henk1
Oj ciężkie jest to nasze życie, ale zazwyczaj ryba przejada sie po 3 dniach.Jeżeli chodzi o te inne ( nowe) to po tygodniu juz są pierwsze sygnały rozczarowania bo bachory wrzeszczą a po 3 miesiącach skomlenie o powrót. Wytrzymaj,

Gość raki4444
Jego zachowanie czy wybory nie świadczą o Tobie tylko o nim... Jeśli jesteś dobrą osobą nie wyrzucaj sobie tego, jego strata... Choć teraz może czujesz, że to była Twoja strata czasu... ale pewnie drugi raz postąpiłabyś tak samo... Głowa do góry! Szczęścia życzę!!!

Gość j.lopezzzzz1
jak by nie bylo nie zamartwiaj sie tym. prawdopodobnie jestem od ciebie mlodsza (ponizej 30lat mam) ale juz wiem ze z powodu facetow nie warto sobie zatruwac zycia. sa na prawde wazniejsze problemy w zyciu- np ciezka choroba, zbyt malo pieniedzy aby starczalo do przyslowiowego pierwszego. bez faceta mozna zyc a bez pieniedzy na jedzenie czy ze swiadomoscia ze lada chwila choroba mnie zabije ciezko jest zyc. tak to sobie wytlumacz i korzystaj z zycia- moze bardziej o siebie dbaj, odwiedzaj kosmetyczke czy fryzjerke czesciej. wyjedz na urlop. teraz masz na to czas.

Gość a wiecie co
jest najlepsze że on twierdzi że ja wymyślam że on nic nie robi po prostu się lubią i dobrze dogadują