Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psiProblem

Suka sie nie zakleszcza help

Polecane posty

Gość psiProblem

Witam mieszkam poza granicami kraju posiadam buldozke francuska z uprawnieniami,postanowilismy ja dopuscic, totalnie zdominowala samca no i tu jest problem niby do czegos dochodzi ale Amy sie nie zaklescza,pani z hodowli powiedziala ze to tak zwany sleep meeting i ze to nie jest zaden problem.Czy ktos mial lub ma podobny problem?

Gość latoooooooooo
To tak samo jak inseminacja przeciez wtedy suka tez nie kleszczy a w ciazy jest,ja bym sie nie martwila jedne kleszcza drugie nie i tyle :) Powodzenia :)

Gość proRzad
Dokladnie jak napisala(al) latooooo :)

Gość Zakofaniiiiiiiii
Moim zdaniem nie ma szans na szczeniaki.

Gość psiProblem
dziekuje za odpowiedzi ,dzis bylismy na nastepnym kryciu niestety do niczego nie doszlo suczka byla bardzo agresywna gdy samczyk chcial na nia wejsc .

Gość latoooooooooo
Suczka albo skonczyla ruje albo jest w ciazy wtedy jest agresywna w stosunku do samca

Gość kalikoli
moja sunia cala cieczke jest agresywna w stosunku do samcow wiec tylko inseminacja :/

Gość olakitacja
Mychol odezwij sie i pomoz Ty napewno cos zaradzisz :)

Gość vffvfvffvfv
z calkiem innej beczki, pare lat temu przygarnelam suczke przybłęde, no i przegapilam cieczke, no i dorwal ja pies sasiada... boze ja bylam w szoku, najpierw byl na niej potem wlasnie zszedl i stali zlaczeni tylem, to chyba to zklezczenie, ona piszczala, wyla, a ja miotła walilam tego psa, no i nic, od razu dzwonilam do weterynarza, a ten ze smiechem ,ze tak ma byc i moze potrwac do pol godziny omg teraz to smieszne, ale wtedy mialam zawal, pozniej ja wysterlizowalam i spokoj :P:P

Gość Łoker
A ja mam inne pytanie. Do mojego pieska przyjechała sunia tej samej rasy ale podczas jego roboty.. jego członek nie wchodził do pochwy suni. Nameczyl się biedak aż im pomogliśmy i wkoncu się zakleszczyli. Czy mogło dojść do zapłodnienia tej suki Wogole? Myślę że nic z tego bo zapewne zanim trafił to wszystko poszło z niego na zewnątrz a po wejściu do środka już nic nie zostało