Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damy radę?tak, damy radę!

towarzysz/ka pilnie poszukiwana!

Polecane posty

witam :) zakładam nowy wątek gdyż żaden z tych innych mi nie odpowiada :)

chcę rozpocząć dietę mż, bo po zimie się tyle tego nazbierało... eh. jest co gubić po prostu :)

moje wymiary to: - talia: 83 boczki- 93 biodra-100. planowane ćwiczenia: -skalpel Ewy Chodakowskiej codziennie - zumba raz w tyg.

ehm, chyba zostałam sama -.-

Gość viki022
Ja od jutra za zaczynam diete mż, mam do zrzucenia jakies 3-4 kg. Zamierzam jesc dziennie 1000-1500 kcal, ograniczyc weglowodany, alkohol i jezdzic kilka razy w tygodniu na rowerze. Ila chciałabys schudnąć?

Gość makg
a czemu ci nie odpowiadaja inne, jest tyle z dieta mż, dziewczyny liczą kalorie itp.

ja dużo więcej, około 10.nie wiem, czy dam radę, ale chcę to zrobić w przeciągu 2, 5 miesiąca :) najbardziej zależy mi na brzuchu i udach.

nie wiem, czemu ta a nie inne... obliczyłam, że moje zapotrzebowanie dzienne to zaledwie 1700 kcal, chcę więc podkręcić metabolizm.

Gość szczupla na lato
czesc moge do was dolaczyc? stosuje diete wlasna wszystko po trochu ale w malych srednich ilosciach. Wiadomo unikam sodyczy cipsow frytek czasem ziemniakow do obiadu oczywiscie nie uzywam sosu za to jem duzo warzyw jak mam w lodowce i czasem owoc. do tego pije 2,5-3l zielonej herbaty nie jem nic po 16, biore dodtakowo slim green, oczywiscie plus ruch spacery czasem jazda rowerem przed dieta wazylam 70kg wazylam sie w piatek 64kg. marze by schudnac jeszcze 6kg czyli do 12. cm spadaja czuje po ciuchach i jestem szczesliwa ze walcze chociaz mam dni zalamki ale sie nie poddaje. dziewczyny trzymam za was kciuki damy rade:):):)*:*:* milego dnia pa