Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałgosiaczekPlaskaczek

Jak będąc młodą mamą dorobić w domu?

Polecane posty

Gość MałgosiaczekPlaskaczek

Macie jakieś sposoby?

Gość Matkadzieci3
Ja mam, ale tutaj nie napisze. 45775121

Gość zoniallegro
Sprzedawać na allegro ciuszki dla maluszków! Można je kupować w lumpeksach.

Gość Może jakaś chałupnicza
praca? Moja koleżanka robi kartki i też sprzedaje je na allegro.

Gość Matkadzieci3
No tak, ale autorka jest młodą mamą! Pewnie ma dzidziusia na cycusiu i jak ona mam po lumpeksach ganiać i prac to, prasować, robić zdjęcia,wystawiać i stresować czy sprzeda??? No ogarnijcie się kobiety! Ona potrzebuje czegoś, co nie będzie wymagało poświęcenia temu żadnego czasu a przy tym da gwarantowany zarobek! 45775121-to moje gadu-gadu Ja znam sposoby!

Gość mama4564
Ja mam jeden, raczej niecodzienny, sposób na dorabianie w domu. Sprzedaje swoje noszone rzeczy na stronie używana-bielizna.eu. Teraz zapewne podniesie się krzyk, że jak tak można, że jestem obleśna i w ogóle, nie obchodzi mnie to. Trzeba sobie jakoś radzić

Gość higeifk
Kupować tylko FIRMOWE ubrania w ciucholandach i sprzedawac TAK. o innych mozesz zapomniec ze sprzedasz i jeszcze na tym zarobisz...nie ma szans, na allegro jest taka konkurencja że szok. Własna strona internetowa na której dodajesz reklamy i zarabiasz.

Gość Matkadzieci3
No wiesz może i dobry sposób,ale co jeśli skończy ci się już bielizna?

Gość Matkadzieci3
Własna strona internetowa na której dodajesz reklamy i zarabiasz. higeifk -gadasz z sęsem!

Gość Matkadzieci3
Są teraz sposoby liczne na generowanie zysków Jednak będe się upierała przy tym że inwestowanie w stare,nawet markowe łachy nie ma najmniejszego sensu-nie tędy droga.

Gość higeifk
to co proponujesz?

Gość Matkadzieci3
Tutaj nie będe pisała o niczym Mogę na gadu gadu45775121 w publicznym folderze mam wszystko.

Gość vgfgttbgfbd
Ja jestem naucxzycielką ang i odkąd urodziłam i siedze w domu to udzielam korepetycji, spokojnie mi starcza na pieluchy, mleko i jeszcze trochę zostanie. Moze udzielac korow z jakiejs dziedziny ktora umiesz?

Gość XDXDXDXDXD
XDXDXDXD

Gość Prontek,,,
Tam ta co podaje ten numer gaadu naprawde ma fajny sposób zarobkowania gadałam z nią i mówi że ludzie niechcą zarabiać Boją się wszyskiego, niechcą niczego nie rozumieją Odpuszczają sobie już na samym starcie. W sumie to jej wierze-tacy sa ludzie. Porażka niestety. Zarabiac mogą niestety tyko ci którzy chąa większość paradoksalnie chce miec dużo kasy ale zarabiac nie chce-bo to zbyt skąplikowane niezrozumiałe,piramida pewnie finansowa albo inne oszustwo. Ludzie po przejściach są ,pchali się w jakieś kłopoty i teraz zaufania nie mają. Ale żeby aż tak się nie orientować w tym??????? No to nie będą zarabiać. Niech sobie siedzą na kafe i zakładają topiki: jak dorobić? i czytają porady : sprzedac brudne gacie! HE HE HE HE HE MASAKRA! NORALNIE NIE WIERZE :D

Gość tiksl
potwierdzam i polecam korepetycje, js biorę 30zl za godzinę

Gość gość
ja dorabiam sobie na ankietach. Nie jest tego dużo, bo miesięcznie zarobie 100-150zł ale zawsze coś... Trafiają się po 2-3 ankiety w tygodniu. Mogę podać link gdyby któraś z Was chciała :)

Gość gość
ja dorabiam sobie na ankietach. Nie jest tego dużo, bo miesięcznie zarobie 100-150zł ale zawsze coś... Trafiają się po 2-3 ankiety w tygodniu. Mogę podać link gdyby któraś z Was chciała :) http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76216089

Gość gość
Chcesz wiedziec jak?? Napisz do mnie :) dolaczdonas4@wp.pl

Gość gość
Ja piszę CV po niemiecku /100 zł za egzemplarz. Wpadnie czasem 2-3 stówy. Ale bywa i zero. Reklama szeptany, więc sami do mnie przychodzą lub kontaktując się przez FB.

Gość gość
Avon i Oriflame. Niewiele zarabiam, ale kosmetyki dla siebie mam za darmo.