Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NEXXX

Czego nie lubie w wyglądzie/ubiorze mężczyzn ? Pytanie do kobiet

Polecane posty

Różowe koszule, dresy, łyse glace, krzaki na ryju, krzaki pod pachami, poplamione ciuchy, brudne buty, smród petów, ciąża piwna, włosy na Piasta Kołodzieja, smalec na włosach, łupież, zaniedbanie... eeeech. Nie podoba mi się z wyglądu jakieś 80-90% Polaków.

Gość facet to porazka
wpisujcie lepiej przykladowe stylizacje to moze zalapiemy. - to az tak tepi jestescie, ze nie lapiecie, a potem dziwicie sie czemu nie podobacie sie kobietom mimo ze wam sie mowi jasno i klarownie konkrety ??!!

Wszelkiego rodzaju sygnety, fryzura na zero, płaszczyki, swetry wełniane, spodnie rury.A odrzucają mnie ubytki w uzębieniu, nadwaga(spora) ogólny smród, pot itp

Gość SIDERMAYERR
:* - haha ale ryje :D

Gość Darth_Misiek ;)
potsómowujonc lepiej nie bydźż zbyt rósznym odemnie .:)

Gość wsioki to
sygnet na palcu :O łeb ogolony na zero :O ( chyba że łysieje to inna sprawa), spodnie obciskające krok :O blleee:O legginsy :O

Gość pacz
czemu uważacie że japonki u faceta to coś złego??! nigdy nawet nie pomyslalam, ze to coś złego i dziwnego. no nic

łysy kojarzy się z agresywnym drechem, więc nic dziwnego, że ludzie wolą takich unikać.

Gość czyli żadna nie lubi łysoli
:D

Gość rose_the_one_89
ja osobiście mam alergię na czarne koszule i po nich od razu łatwo poznać wieśniactwo na wszelkich dyskotekach/imprezkach, bo faceci je zakladaja glownie na "wielkie wyjsica" czyli jak chca cos wyrwac albo zadac "szyku" a tak naprawde wygladaja jak cioty. albo jeszcze gorsza jej wersja - na discopolowca - czarna w prazki biale/srebrne. dla mnie to wiocha na kilometr. a tak poza tym to lubie, jak facet nie stylizuje sie, nie bawi sie w subkultury wszelkiego rodzaju, tylko ubiera sie najzwyczajniej w swiecie. wg mnie bajery sa dla kobiet, a facet powinien miec inne rozkminy niz szpan na ciuchy. zarost/broda tez wg mnie sa przereklamowane, kojarza mi sie z chlopcami, ktorzy na sile chca wygladac mesko. schludny facet goli twarz codziennie.

Gość herbatka u tadka???
1. BRUDNE BUTY, przede wszystkim białe. Jesli ktoś juz takie kupuje musi ciągle je czyscic, taka prawda. Brudna odzież, kurtki, plecaki, brak higieny. 2. Rurki, skejtowskie spodnie do kolan, za krótkie jeansy :D, poprzecierane, dziurawe jakby wyciągniete ze śmietnika. 3. Grzywki, rózne fryzurki a'la chłopak z boysbandu. To pasuje, ale 15 latkowi. 4. Japonki, klapki plazowe na codzień, sandały pod kazdą postacią ...wstrętne, niehigieniczne, brzydkie obuwie. 5. łańcuchy na szyi, sygnety, opaski i pelno badziewia. Jesli ktos lubi dodatki to wystarczy fajny zegarek, cienki łancuszek na szyi ewentualnie jakas bransoletka, ktora nie rzuca sie w oczy. 6. wąsy, brody, ogolnie zaroscieta paszcza. Najlepszy jest gładki lub z 1-2 dniowym zarostem. 7. bluzy z kapturem, babcine swetry, cienkie białe podkoszulki z dlugim rękawem jak ktos tu wspomniał, ubrania o 2 rozmiary za duze. 8. Wychudzonych jak kurczaki facetów, koksów jak pudziany i inni np zawodnicy mma fee, nadmiernej otylosci, brzucha piwnego, maskowania zakoli jesli łysiene to powinien ostrzyc się na krótko, irokezów i wieśniackich wzorków

Gość wklejony link z 16:13
Dziekuje za pierwszego linka. Minelo pare minut, a ja nadal placze ze smiechu. Czy ta postac naprawde sie tak ubrala czy to jakas parodia???

Rzeczywiście dopuki przejawiałem się w subkulturze dresów, żadna laska na mnie niepatrzała. Żadno się zdarzało że z jakąś gadałem. Teraz gdy przeniosłem się na dżinsy i skóre jednak brakuje mi tego dresowego kilmatu. Chyba kupie sobie dżinsy z dresu

Gość takie moje preferencje
Odrzucają mnie: - koszule wsadzone do spodni, - przylegające koszule w dość intensywnych kolorach i białe - różowe koszulki - mocno "wieśniacko" przecierane dżinsy - dresowe spodnie noszone poza domem - włosy błyszczące się od żelu:/ - obcisłe rurki - zbyt duże rozmiary ubrań; wiszące ciuchy - kamizelki do koszul(no chyba, że z garniturem) - sztruksowe spodnie (no może z wyjątkiem czarnych, ale i to niezbyt) - ubrania i obuwie a'la kowboj - przesadna elegancja w ubiorze(chodzenie non stop w garniturach, koszulach i lakierkach) - spodnie i bluzy w jaskrawych kolorach( w gimnazjum ok, na studiach trochę już zabawne) - typowe wakacyjne spodenki w kwiaty noszone poza miejscami typu plaża/basen - długie włosy(za ramiona) - nieudolnie farbowane włosy - ogólnie niechlujny wygląd(tłuste włosy, bardzo pomięte, albo -co gorsza- brudnawe ubrania, wielkie plamy od potu postrzępione nogawki spodni itd)

Gość japonki
na plazy sa ok, ale tez plakac mi sie chce jak widze wielce modnych i wyluzowanych panow wieczorami w miastach polozonych daleko od morza. Wygladaja jak niezgrabne kaczory przebierajac nozkami jak gejsza.

Gość doktorze eros
to gowno, a nie facet😡

Gość Alucik
- lepszy łysy niż z vokuhilą, - uwielbiam zarost u meżczyzn (ale sam wąs odpada), - nie cierpię skarpet w sandałach, - nie znoszę koszul z wzorami smoka, ognia czy innymi wielkimi "zdobieniami", - nie przekonują mnie legginsy czy spodnie rurki u mężczyzn, czapki z daszkiem też tylko ewentualnie na pole, - nie podoba mi się przesadna biżuteria, ciężkie kety i sygnety, - a poza tym niech każdy ubiera się jak chce - swój swojego znajdzie :)

Gość 22letnia
To ja dorzucam trzy grosze :D - Brudne białe adidasy - wielkie buciory do krótkich spodenek - dresowe spodnie poza domem/siłownią - bluzy dresowe z kapturem i jeszcze zapinane na zamek i z kieszenią z przodu - jasne jeansy - "wieśniacko" postrzepione jeansy - jeansowe nogawki postrzępione przy pietach - bazarowe koszule ze smokami itd - eleganckie koszule do jeansów i sportowych butów - żółte zęby - obgryzione paznokcie - majtki slipy :D

Gość ja nie znosze u dojrzałych
mężczyzn spodni 3/4 teraz wszyscy faceci w tym chodzą takie dynamówy z jakiegoś materiału i gołe łydki fuuuuj o ile młodemu chłopakowi jeszcze jakoś to uchodzi , to dojrzały facet wyglada w tym makabrycznie

Gość miodowa panna
ja nie lubie wlasciwie tylko tych bazarowych koszul ze smokiem, przecieranych dzinsow, butow z czubem, wlosow na zel, lancucha na karku i opalenizny z solarki. Zarost jest spoko, byle nie same wąsy. Dres tez ujdzie od biedy, byle nie jako rzeczywiscie codzienne ubranie. Rurki, rozowe koszule, hipsterskie wynalazki-tutaj juz mi wszystko jedno.

Gość tez nie znosze tych spodni
za kolano i jak tu sie ubrac żeby wyjsc na miasto z takim facetem ... w trampki ?? ja bym sie jakos dziwnie czuła w sukience i butach na obcasach z facetem w spodniach , które odsłaniaja łydki i do tego sandały czy adidasy

Gość joanitek
- obcisle spodnie - pseudo eleganckie buty z czubami, lakierowane itd. - ulozonych zelami czy innymi pastami fryzur - obcislych koszulek, ktore koncza sie tuz pod pepkiem - japonek - slipek - koszul z nadrukami - bizuterii i wielkich rzucajacych sie w oczy zegarkow - skarpet naciagnietych do polowy lydki przy krotszych spodenkach - blyszczacej sie jak psu jaja skory

Gość jjjjj23333
teraz sie zacznie z tymi spodniami bo lato sie zbliża :) a to dyżurny strój polaka :) niektórzy noszą do tych rybaczek nawet koszule :) wersja podstawowa to w/w spodnie , podkoszulek, czapka bejsbolówka i adidasy :)

Gość gfjhghkh
tez nienawidze tyxh spodni rybaczek u kobiety wyglada to tragicznie a u faceta kompletna porazka :O albo rybaczki + sandały fuu