Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycjax

Nauczyciel uwziął się

Polecane posty

Gość Patrycjax

Witam, Chodzę do I LO i mam wielki problem, od początku tego semestru uwzięła sie na mnie Pani od historii. Mam ją rozszerzoną. Co prawda w zeszłym semestrze nie szłam na 5 ale nie czepiala sie mnie. Teraz pisałam dwa sprawdziany z których dostałam jedynki i ich nawet nie ujrzałam, nie było mnie kilka razy na jej lekcji oczywiscie na całą klasę krytykowała mnie i myslala ze specjalnie nie przychodze mimo iz to nie są pojedyncze dni i wszystkie usprawiedliwione. Dziwne ze dostałam jedynki, bo w książkach siedziałam po 5 godzin...i zrobiłam wiele. Teraz mam wywiadówke, zaraz idę z mamą do niej, boje sie...nie chce chodzić do szkoły przez nią, bo ona cały czas ma do mnie jakies pretensje i chyba jedynki dostaje za nazwisko. Ta pani to vice dyrektorka... Nie wiem co zrobic, boje sie ze nie zdam :( Miał ktos podobną sytuacje?

Gość zielony knotek
nauczyciel zawsze się uweźmie na tego ludka który najrzadziej uczęszcza na zajęcia idź do niej i spytaj jak możesz poprawić

Gość wysoka*studentka...
mnie też nauczyciele nie lubili, na 2 całe liceum przejechałam, maturkę zdałam, teraz na technicznych studiach jestem :) a z matmy pod koniec 3 kl musiałam na 2 się poprawiać, pamiętaj uczysz się dla siebie :)

Gość fdx
Masz kilka wyjść . 1. Rób swoje, zdystansuj się do niej 2. Rób to co powyżej i niewchodź jej pod żadnym pozorem w tyłek. 3. Zmień szkołe.