Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marit1992

Problem prawiczka

Polecane posty

Hej :) Mam 24, jestem przystojny, szarmancki, uprzejmy do kobiet, zarabiam i... jestem prawiczkiem :( Okazji żeby kochać się z różnymi pannami miałem już trochę, ale nigdy się na to nie decydowałem, bo nie chciałem tym kobietom robić nadziei, krzywdzić je w ten sposób, mam po prostu swoje zasady i nie poszedłbym do łóżka z kimś, kogo nie kocham naprawdę. I mam od paru lat dziewczynę, bardzo ją kocham i robię dla niej wszystko, żeby żyło jej się lepiej, chciałbym bardzo już przeżyć z nią pierwszy raz, ale w tym wypadku to ona się tego boi, bólu itd. Rozmawiałem z nią parę razy na te tematy ale koniec końców zawsze kończy się na zmianie tematu. Może ktoś z Was miał takie przejścia, albo któraś z Pań może potrafiłaby się wczuć w moją dziewczynę i jakoś podpowiedzieć, jak się zachować, żeby namówić moją kobietę? Wiem że ona mnie kocha, wiem że ja ją kocham, ale ona się boi chyba właśnie bólu, albo wpadki czy czegoś takiego... :(

Gość fdx
Jeśli jesteś gejem to Ci niepomoge. Ale jeśli masz laske to zagadaj z nią. Powiedz że jak ją będzie boleć to żeby odrazu mówiła. Widze że jakieś niedajki z was delikatne. W takim wypadku spróbujcie to zrobić delikatnie i spokojnie. Jak byś był normalny to byś na dziwki poszedł i po problemie.

Gość no dasz? dasz?
SMu a maila do numero duo znajdziesz? :(

Gość no dasz? dasz?
nie piertod bejbe tylko dawaj :classic_cool:

Gość no dasz? dasz?
z takim numero to bym się rżnęła jak szalona:(

Gość no dasz? dasz?
drejfusie przestań:( dla ciebie nie ważne kim:( dla mnie kimś wyjątkowym