Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZdRaDzOnYnarzeczony

zdrada narzeczonej- wybaczyc?

Polecane posty

Gość ZdRaDzOnYnarzeczony

witam.jestem z dziewczyna pare lat.jestesmy zareczenie, planujemy slub jednak jakis czas temu dowiedzialem sie ze mnie oszukiwala i zdradzala przez kilka miesiecy.po trzech latach bycia razem powiedziala ze sie zakochala.zdradzila mnie zi nym.smsowali do siebie codziennie i spotykali sie przez kilka miesiecy. chce za mnie wyjsc za maz i zapomniec o tym co bylo.czy wierzyc jej ze wiecej nie popelni tego bledu?

Zrobisz jak uwazasz, ale moim zdaniem zdrada nalezy do kategorii tych przewinien, ktorych sie nie wybacza. Zdrada to kwestia charakteru, bedziesz caly czas wobec niej podejrzliwy, wypomnisz jej to predzej czy pozniej przy jakiejs sprzeczce, nie mowiac juz o tym, ze sytuacja za jakis czas moze sie zwyczajnie powtorzyc. Bez sensu wg mnie. Pozdrawiam.

Gość Zdradzona....
Mnie facet również zdradził i też slub był w planach. To, że slub jest w planie nie powinno wpłynąc na ocenę sytuacji. Podobnie jak Maciek zdrady ja nie potrafie wybaczyć, więc odeszłam właśnie z w/w powodów.

zdrada zawsze sugeruje paskudne cechy charakteru - zakłamanie, tchórzliwość, wyrachowanie, egoizm,, brak zasad...nie ma miejsca na miłość do drugiej osoby przy takim komplecie.

Gość ZdRaDzOnYnarzeczony
czasami zdrada w zwiazku zbliza partnerow, niekiedy oddala...

nie słyszałam o "zbliżeniu" - ludzie tak mówią, a praktyce historia się powtarza przy pierwszym kryzysie.

Gość Zdradzona....
święte słowa...

Najlepiej daj sobie czas i świadomie przeanalizuj sytuacje. Dla mnie ślub to sami idioci biorą w dzisiejszych czasach. Fakt powtózy się to na 100%. Ja miałem kuzynke co się ożeniła nie z tym co trzeba. Niby go kochała ale ją niepociągał tak mocno i często się oglądała za innimy kolesiami. W sumie są nadal razem ale jakoś bardzo szczęsliwi nie są. Co do zdrajców to nie są to wcale degeneraci ani tchórze. Są to ludzie którzy dokonali złych decyzji w życiu, nieprzemyślanych, świadczy to tez o ich temperamencie seksualnym. Niektózy niemogą mieć jednego, jednej. I to jest ok.

Gość Zdradzona....
zbliża, bo ten co zdradzał czuje się winny i stara się wynagrodzić to co zrobił, do kolejnej zdrady. Zrobisz jak uważasz...ja jestem w stanie rozumieć dylemat osoby, która jest w małżeństwie 10 lat, ma dzieci i to już nie jest takie proste. Natomiast wy jesteście przed slubem i ona Cie zdradza? W okresie gdzie powinniście być wpatrzeni w seibie jak w obrazek i zajęci tylko sobą? skoro ona to robi po tak krótkim czasie to gdzie dalej?

Gość intiiiiima
Nie wybacza się zdrady która trwała pare miesięcy. To nie był jeden skok w bok.

to byl kilkumiesieczny romans a nie jeden numerek pewnie cie chciala zostawic tylko im nie wyszlo

Gość Alicja .....
Jak wyzej.. Jeden skok trudno wybaczyc ale pare miesiecy klamstw?? Niebardzo..