Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kama233

dziewczyny prosze poleccie mi jakis naprawde dobrze kryjacy podklad :(((

Polecane posty

Gość kama233

mam cere tradzikowa i pelno takich czerwonych plam po pryszczach i blizn i czasami jakies syfy mi wychodza :( wstydze sie tak pokazywac ludziom do tej pory uzywalam lirene city matt ale on prawie nic nie kryje, pomozcie :(

estee lauder double wear stay in place make up. Około 150pln. Ale kryje świetnie i trzyma się calutki dzień :)

Max Factor Lasting Performance. Ja już nie używam bo właśnie krył aż za bardzo :)

Gość a ja powiem tak...
szkoda pieniędzy na estee lauder. na cerę trądzikową toleriane la roche posay. kosztuje ok.70-80 zł więc prawie połowę mniej i jest świetny !

Gość Women-Collection_pl
Vichy Normaderm. Nie powoduje zaskóników, dobrze kryje i co ważne, jest hipoalergiczny. Koszt ok. 80 zł. La Roche Posay również polecam.

Gość narzekalnia
Vichy normaderm jest bardzo kryjacy, ale i ciezki, na codzien sie nienadaje, ja uzywam la roche possay i jestem mega adowolona, najlepsy podklad jakiego uzywalam. Maj dwie wersje bardziej kryjaca, tak jak normaderm od vichy i lekka wersje na codien, tej kryjacej nie testowalam, ale ta lekka wystarcza mi w upelnosci, chociaz mam wiele przebarwien, nakladam tylko jedna warstwe i jak sa jakies "przeswity" to nakladam punktowo korektor.

Gość Hanka...
Revlon w ogóle nie kryje! kupilam niedawno i poprostu porażka jakaś nie wiem skąd te zachwyty jaki to on jest wspaniały że świetnie kryje itd. Żałuje tylko kasy bo nie dość że nic nie robi to jeszcze po jakiś 30 minutach świece sie jak latarnia

Gość jhbjher
a nie lepiej cos do mycia twarzy zwalczajacy tradzik??

Gość drusilla
manhattan powder mat dla cery tłustej i mieszanej. kosztuje ok. 23 zł. colorstay jest bardzo ciężki, robi na twazry maskę. estee lauder wysusza.

Gość kama233
jhbjher a nie lepiej cos do mycia twarzy zwalczajacy tradzik?? JEJ A CZY TY MYSLISZ ZE JA NIC NIE UZYWALAM NIGDY? MECZE SIE Z TYM GOWNEM JUZ 10 LAT WYDALAM KUPE KASY NA ROZNE LEKI ITD I JAKOS NIC NIE POMAGALO, TERAZ JEST JUZ LEPIEJ BO JESTEM STARSZA ALE DALEJ COS WYSKAKUJE POZA TYM ZOSTALY MI SLADY I BLIZNY I DLATEGO ZAPYTALAM O DOBRZE KRYJACY PODKLAD DZIEKI DZIEWCZYNY POSTARAM SIE WYPROBOWAC WSZYSTKIE CHYBA NA 1 OGIEN POJDZIE Manhattan, Powder Mat BO JEST DOSC TANI A NIE MAM ZA DUZO TERAZ KASY

Gość Make Up Max Cover
Ja używam Make - up Max cover Profesjonalna szkoła makijażu firmy Soraya i jeśli chodzi o pokrycie niedoskonałości, wszelkich przebarwień itd. to jest doskonały. Ja stosuję pod niego jeszcze bazę silikonową z tej samej serii i makijaż dobrze trzyma się przez cały dzień :)

Gość milla2333
Hanka..., może miałaś Revlon colorstay do cery normalnej i suchej. On rzeczywiście aż tak rewelacyjnie nie kryje. Ale wersja do cery tłustej i mieszanej kryje świetnie.

Gość milla2333
Make Up Max Cover, bazy pod makijaż nie używa się na co dzień. Zniszczysz sobie skórę!

Gość Hanka...
nie, wlasnie mam do tlustej-mieszanej, nie wiem moze to jakis bubel bo zamawialam przez allegro ale sprzedawca mial same pozytywy to nie mam pojecia czemu ten revlon jest taki kiepski. aha i jeszcze mam kolor 150 buff i w opakowaniu i na rece jest mega jasny a po nalozeniu ciemnieje mi na twarzy i robi sie paskudnie zolty, porazka chyba wyladuje ten podklad w koszu

Gość podkladysratata
catrice w drogerii natura cena ok. 26 zł taki z pompką, matujący, dość kryjący, trzeba jednak na czerwone plamy używać wcześniej korektora. zacznij od tanich, jak nie wyjdzie to wtedy uderzaj w wysoką półkę, teraz używam ingrid za 17 zł, jednak trzeba pudru używać, bo się człowiek świeci :/

Gość podkladysratata
a tacy jak jhbjher mnie rozwalają ;/ trądzik mam od 12 rż, teraz mam 20 i jest trochę lepiej, ale no cóż, na wakacje chcę zacząć kurację izotekiem, bo żadne maści już nie działają, a przez tetracyklinę mam cały układ trawienny zagrzybiały... Spierdoliło mi cały organizm to gówno, ile ja tego brałam ;/

Gość drusilla
Hanka, jasne podkładu mają to do siebie że ciemnieją na twarzy.

Gość sinkappp
Essence Soft Touch Mousse - tani a kryje o wiele lepiej niż te z górnej półki

Gość ble fe fuj
tylko i wyłącznie vichy dermablend