Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła wściekła wrrr!!!!

Nienawidzę siostry męża!!!! Mam dosyć głupiej krowy!!!

Polecane posty

To podła, perfidna i fałszywa świnia. Obrabia mi dupę do całej rodziny! A to, że jestem za chuda, a to, że źle się w ciąży odżywiam, że źle pieniędzmi rządzę, że moje dziecko pewnie będzie brzydkie, że moi rodzice chcą nam kupić wózek no cholera jasna mnie bierze jak ja patrzę na tą tłustą krowę!!! Ostatnio było u nas w gościach, ja za niecały miesiąc rodzę, więc wyprawka już praktycznie skompletowana i wiecie co ta perfidna zołza powiedziała? Że dobrze, że mamy tyle porządnych rzeczy, bo jak ona będzie się spodziewać dziecka to jej damy!!! Bezczelna. Mówię jej, że pierwsze słyszę i że na pewno nic od nas nie dostanie. Pokłóciłyśmy się z nią, teściowa tak samo na mnie obrażona i na męża, bo się nie wstawił za rodzinką tylko za mną. Co za pierdolnięci ludzie ... Musiałam sobie ulzyc.

Gość czekam na przesylke..
dobrze ze masz meza po swojej stronie.. reszte olej

cóż z tego, że on po mojej stronie jak mamuśka mu telefonami tyłek zawraca skąd sobie taką żonę wziął i jaka ja nierodzinna jestem ;( mam dosyć tej pierdolniętej rodzinki, tylko by mnie wykorzystywać chcieli.

a co najlepsze teraz cała ta rodzinka jest przeciwko mnie