Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radek z bydgoszczy

Moja sąsiadka rano puszcza głosno gazy, słychac zza sciany

Polecane posty

Gość radek z bydgoszczy

najpierw slychac jak głosno ziewa, śpiewa, przeciąga się, potem bardzo głośno pierdzi. Nasze sypialnie dzieli ściana. gada do siebie, klnie, mastrurbuje sie, wszystko slychac moglbym jej zrwocic uwage jak sie widzimy rano w sklepie,ale wiem,ze byloby jej przykro mam tego dosc

Gość biedroneczki sa w kropeczki,26
ile ma lat?:) i jak slyszysz ze ona sie masturbuje??? u mnie tez wszystko slychac-55l.sasiad mieszka nade mną...slychac jak wstaje w nocy do kibla...jak mu ciurka...jak puszcza bączka o 7 mej... jak mu lozko skrzypi....jak beka :D ale odwdzieczam sie tym samym :classic_cool:

Gość total retreat?
powaga ? nie sadzilam, ze sciany sa tak cienkie :classic_cool: a moze to nie sciany a jakies dykty tam macie

Gość radek z bydgoszczy
ona ma 40 kilka lat, całkiem fajna z niej babka, jest jakimś tam menadżerem w firmie, chyba dosc dobrze zarabia bo super sie ubiera i jeździ dobrym autem. Z tego co wiem jest rozwódka, mieszka sama. Slychac jak sie masturbuje, bo wibrator pracuje i on jęczy, coraz szybciej i głośniej, beka pierdzi. przeciąga się. A wczoraj rano znowu gadala do siebie.wszystko słychać. no z drugieh strony ja przed zaśnieciem i nad ranem chrapie strasznie.

Gość total retreat?
moze sie umowicie na seksik taki sasiedzki, niezobowiazujacy bo moze ty masz na nia ochote i wydaje ci sie ze ona jeczy i sie masturbuje :classic_cool: