Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modernbarossa

Mlode mamusie , nasza pierwsza ciaza :)

Polecane posty

Gość modernbarossa
czesc dziewczyny :) Jak tam mija poczatek dnia ? U mnie okej , tylko kiepsko sie czuje cos dzisiaj , jakos mi tak niedobrze . Pogoda w sumie ladna tylo wieje strasznie i to taie jest nie za przyjemne . A jak Wasze samopoczucia ?

Gość zalezy na ile sie czujesz ;)
hej :) U mnie pogoda cudna, póki co. Słoneczko itp. Mnie, mimo że jestem w 25tc męczą mnie jeszcze poranne wymioty :O masakra. Niecodziennie ale zdarzają się. :O Ja się dziś rano wystraszyłam....dostałam wysokiego ciśnienia :( więc dziś po południu, jak mąż wróci z pracy czeka mnie wizyta na IP, a być może pobyt w szpitalu. Nie cierpię szpitali ale boję się o córę. :( Ehhhh.. X modernbarossa - jak się zle czujesz, to położ się jak mozesz i odpoczywaj, prześpij się, to napewno tylko taki chwilowy spadek formy :)

Gość modernbarossa
czasem tak mam i mam zamar dzisiaj sobie odpoczac ewentualnie jais relaks w formie upichcenia czegos na obiadek albo spacerek bo tak rzesko przez ten wiatr ale sie zobaczy jak sie lepiej poczuje ale teraz narazie i ta w lozeczu leze nie mam sily wstac nawet z loza : ) Mdli mnie od rana i ogolnie brak sil na wszytsko : ) Oby nie zakonczylo sie to szpitalem u Ciebie , szkodamarnowac czas na lezenie w szpitalu , ale coz jak trzeba bedzie to nic nie zrobisz mus to mus :) A slonce i taka pogoda to prawda meczy straszliwie az lepiej nie wychodzic na to ostre slonce bo od razu sie slabo robi :)

Gość zalezy na ile sie czujesz ;)
modernbarossa to dobrze że nie jest tak zle :) Jutro pewnie będzie lepiej ;) X ja uciekam, poloze sie, moze sprobuje przespac, oby doczekac az maz wroci z pracy. Milego dnia!

Gość modernbarossa
na spaniu dzien szybciej mija , cos o tym wiem :) Na poczatu ciazy przesypialam praktycznie cale dnie , a weekendy to zwlaszcza nit nie mial zadnej pociechy ze mnie niestety :)

Gość gossipbaby
Drogie mamusie a co powiecie o suplemencie diety http://mamadha.pl/ podobno jest bardzo skuteczny sporo kobiet poleca, a że to również moja pierwsza ciąża to wolę się Was poradzić. Podpowie ktoś? :)