Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale się zdenerwowałamm

poczta polska - wrrrrrrrrr!!!!!!

Polecane posty

czy kobieta na poczcie miała prawo nie wydać mi paczki? Otóż było przekręcone nazwisko o jedna literkę, zamiast "j " było " g" i nie było podanego nr bloku, tylko był nr domu, reszta się zgadzała. Ona na mnie z ryjem!!!!!, ze nie może mi wydać, chyba ze jej powiem skad ta paczka, to ja jej mowie ze nie pamiętem, ale jak sprawdze to jej podam,. Wróciłam do domu, sprawdziłam i poszłam raz jeszcze. Pokazuje jej dane, a ona ze są inne, , tylko ze jak jej pokazałam to sie zmieszała i zaczela cos krecic. Wiec w pizduuuu poszałm wkurwiona z tej jebanej poczty. Jestem na 100 pewna ze to ta przesylka na która czekałam, bo nadawca mi ja wysłał i dzisiaj powinna byc, w dodatku była to mala paczka bo rzecz która zamówilam była mała. Co zrobic ta jedza powiedziala ze paczka zostanie cofnięta

Gość herrr
idź do kierownika poczty

chcialam rozmawiac z kierownikiem, ale ta stara s.ka powiedziała ze nie ma. Napisałam do nadawcy zeby zadzwonił do tej poczty i wyjasnil sprawe moze jemu sie uda. A jak nie to cofna, tylko nie rozumiem dlaczego ona nie mogla zawdzwonic tam do nich, bo widziałam na tej paczce pieczatke wiec pewnie tam jest nr telefonu, tylko odsyłają??????

Gość nvlhrgl
idz tam jak bedzie ktos inny pracował

ale zjebie tą babę jak odbiorę tą paczkę a tam bedzie ten adres co jej pokazałam, złożę na tą flądrę skargę, juz nawet nie chodzi ze nie chciała wydac - ok, ale o to ze była taka chamska i zryjem na mnie ruszyła

Gość doradzę Ci tyle
Idź do naczelnika poczty i możesz powiedzieć, że była niemiła do Ciebie, ale jeżeli nadawca wypełnił adres niedokładnie i byle jak, to co się dziwisz, że nie chce Ci wydać? Ludzie piszą adresy byle jak, zmyślają kody i uważają że na poczcie pracują wróżki. A skąd pracownik na poczcie ma wiedzieć, że to do Ciebie paczka? I jeszcze jedno, pracownik nie oddzwania nigdzie, bo tego się nie robi. Co ma dzwonić ze swojej komórki, płacić jeszcze? Niech zadzwoni ten co wysyłał i powie, że jak wrócą mu paczkę, to ją odeśle z powrotem, bo adres napisał poprawnie. Musiał by za nią drugi raz zapłacić żeby przyjąć. Dogadaj się lepiej z nadawcą, a na babę mozesz naskarżyć że nieuprzejma.

A na jakiej podstawie ma ci wydać paczkę skoro ani adres ani nazwisko się nie zgadza?!