Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vivian2612

Pytanie o owulację

Polecane posty

Czy jest rzeczą normalną, że podczas owulacji każdego miesiąca boli mnie jedynie prawy jajnik (lewy nigdy)? Sądziłam, iż owulacja jest każdego miesiąca raz z prawego, raz z lewego jajnika. Czy ból tylko i wyłącznie prawego może o czymś świadczyć? Któraś może podzielić się ze mną podobnym doświadczeniem? W październiku miałam robione USG dopochwowe (przed stosowaniem tabletek antykoncepcyjnych) i ginekolog nie stwierdził żadnych nieprawidłowości, jednak się martwię...

Jak mialas usg to masz odpowiedz, a po drugie jesli stosujesz ta trucizne (antykoncepcyjne tabletki) to nie masz owulacji.

Gość jeden z jajników może
być uśpiony, ja na rok monitorowanych cykli owulację z lewego miałam jedynie raz

Gość to, ze boli, nie znaczy..
to, ze boli wcale nie znaczy, ze on owuluje, przekonaalam sie o tym dwukrotnie, przy obu ciazach, obie byly z pecherzyka ktory uwolnil sie z lewego jajnika podczas gdy akurat bolal mnie prawy, lewy wcale

@ Jotka79 - może nie sprecyzowałam, więc teraz dopowiem, nie biorę już pigułek, także owulację powinnam teraz mieć. A co do określenie ich trucizną to w pełni się z Tobą zgadzam, szkoda że uświadomiłam sobie to dopiero jakiś miesiąc temu...