Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie to!

orgazm pod stopą :)

Polecane posty

Gość lubie to!
myślę, że jesteś atrakcyjna bo byś fotki nie chciała wstawić, wiec może się opisz troche :)

Gość lubie to!
eddita no jeśli zdjęcie stópki to poproszę :)

moje włosy sięgają prawie do pasa, więc pewnie dla ciebie za długie?

chciałam się tobie pokazać ale andro gen (jeden z użytkowników forume) twierdzi, że "po pierwsze będą walić konia pod moją fotkę, a po drugie to jest masa oszołomów, którzy będą je przerabiać i wklejać do innych serwisów i później znajdziesz np swoją twarz zalaną spermą" - o tak, napisał :(

Wejde w zdanie! Przepraszam;) a rozmiar stopy ma jakieś przełożenie na satysfakcje czy to zależy tylko od płaskostopia?

Gość zdecyduj sie ranya
ranya nie masz swojego zdania???? :O

mam swoje zdanie ale andro gen internetowym miszczuniem jest więc dobrze mi radzi:( ja sama nie umiałabym usunąć zdjęć z sieci :(

Zabawne, nigdy nie zastanawiała mnie stopa jako obiekt pomocy dydaktycznych;) uprzyjemniajacy doznania. Nie dziwcie mi sie bo zwykle znajdowałem bardziej erogenne cześci ciała partnerki i napewno smaczniejsze lecz nie mówie nie bo jak mówi powiedzenie w miare jedzenia !hehe az strach pomyslec co bedzie nastepne

zapewne ale czasem odmiana jest fajna, kobieta zaczyna sie od stóp ale na głowie kończąc :P

Gość lukaswojc@vp.pl
Hej, jeśli jest tutaj jakaś kobieta która chciałaby pofantazjować na "stópkowe" tematy ale nie tylko ;-) ... lub wysłać mi foto swoich stópek lub innych części ciała (oczywiście fotki mogą być anonimowe - bez rozpoznawalnych szczegółów, twarz itp... to proszę pisz na mojego maila: lukaswojc@vp.pl

Gość zdecyduj sie ranya
:O

ja niestety rozumiem fetyszystów stóp, mój eks ciągle mnie męczył z tymi stopami :( chyba był nawet lekko uzależniony od moich stóp:-o

zawsze tak mówisz😠 zawsze...kiedyś Cię wreszcie złapię i sama sobie zobaczę 😴