Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Hej. Powiedzcie mi czy podczas okresu, w sumie ostatniego dnia, kochajac sie bez zabezpieczenia i z zakończeniem można zajść w ciążę?

Gość niusiiiaaa
można zajść w ciąże. Są mniejsze szanse na to niż w dni płodne. ale to zależy od togo w jakim stopniu komórka jajowa została wydalony już z organizmu . Ale sie nie stresuj...musisz teraz poczekac ... Pozdrawiam

Gość niusiiiaaa
ahaa tez jestem zakrecona dzisiaj,nie zapytalam nawet kiedy mialas @ kazdy ma inne objawy... moze to objawy przed okresem... :) ?

31 marca mi sie zaczęła i u mnie trwa 3 dni. Chyba ze ją liczyc nie umiem, ale powinnam mieć w ten week. Pewnie tak. Dramatyzuje.

Gość niusiiiaaa
no wiem cos o tym :) ale chcesz miec dziecko ?

Gość niusiiiaaa
bo jezeli nie to powinnas sie zabezpieczac :) przeciez nie wazne czy w czasie kiedy masz okres czy w dni nieplodne jest stosunek,a szczegolnie kiedy partner konczy w srodku...zawsze sa szanse,ze mozna zajsc w ciaze

Gość niusiiiaaa
aahhaa :) nie tak z ciekawosci :) sorry nie widzialam Twojej odpowiedzi :)

Jeśli chcesz miec pewność kup test ciązowy nie jest drogi chyba z 8 zł zrób go rano I sie dowiesz czy to ciaża bo nawet po objawach trudno komuś powiedziec bo Kazda kobieta Przechodzi ciąże inaczej ale jest bardzo małe podobie ństwo zajścia w ciaze przy miesiaczce Szczeże piszą to chyba to nie jest wogóle możliwe ;/ Ale jak bedą 2 krechy to gratulacjie bo sama jestem w 5 miesiacu ciąży :)

Ok. Nie ma sprawy. Wiesz jestem dorosla i wiem co robię, ale jak każdy czasem sie gubie i popełniam błędy. Zostaje mi czekac do week. :)