Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asjdkf8945

Czemu jesteście takie puste i lecicie na wygląd ?

Polecane posty

Gość asjdkf8945

Nie żalę się żeby nie było, nie mam kompleksów, parę związków i dziewczyn za sobą już mam, jestem wysokim facetem przystojnym dziewczyny się za mną oglądają nie mam z tym problemów. Mam natomiast konto od jakiegoś czasu w serwisie Sympatia tak żeby poznać nowych ludzi przyjaciół, i jak kiedyś koleżanka opowiadała i ile tam jest pustaków to nie wierzyłem a teraz nie wiem czy śmiać się czy płakać. Mam wgrane jedno foto, piszę do jakiejś dziewczyny to zazwyczaj spotykam się z wulgarnymi odzywkami nie wiem czy to dla szpanu czy co, zazwyczaj żadna niczym się nie interesuje bo zainteresowań brak, żadnej nie obchodzi to co robię czym się zajmuję jak podchodzę do życia tylko czy mam więcej zdjęć i czy mógłbym przesłać :D Przecież to totalna porażka oceniać kogoś po wyglądzie nieprawdaż ?

Gość Olimpoqs
Niestety mój przyjacielu. Nawet żebyśmy byli facetami którzy dla swojej Pani będą chcieli zrobić wszystko to i tak będzie za mało. Przekonałem się o tym wczoraj.

Gość kiskakiikk
no zgadza się na stronach internetowych najczęściej są same pustaki które bez zdjęcia się z tobą nie umówią.. Też kiedyś byłam na takiej stronie, najpierw zdj nie robiło mi różnicy ale potem się to trochę zmieniło bo najczęściej ci bez zdjęcia pisali nie prawdziwe informacje o sobie i byli nieźle zakompleksieni. Wieś potem już szli tylko ci co mieli przynajmniej jedno zdjęcie :) No ale gorsza prawda dotyczy tego samego w życiu.. Jak ktoś jest brzydki, gruby, niski to chociazby nie wiadomo jak zadbany i sympatyczny to w 80% przypadkach bedzie sam *ps. statystyki wzięte z profesjonalnych obliczeń kiskaki kk. :D

Gość kicanka
Ja mam na badoo.To samo powiem o panach.Przewaznie pytaja o wiecej zdjec,rozmowa zwykle tez sprowadza sie do jednego.Z dwoma pisalo mi sie calkiem niezle,pomyslalam,ze sie umowie(wyglad nie powalal,ale nie to sie liczy). Na spotkaniach wielkie rozczarowanie. Pan nr 1 chcial seksu.Nr2 calkowita porazka, rozmowa sie nie kleila, na wszystko narzekal,skrytykowal nawet moja prace.Na koniec spotkania chcial jeszcze ode mnie drobne,bo stwierdzil,ze nie ma jak rozmienic 20 zl.Porazka,A nie wierzylam ,ze 90%facetow tam to odpady.

Gość asjdkf8945
Wiesz nie każdy facet jest takim burakiem a przyjęło się że w necie faceci to zakompleksione buraki właśnie. Ja nie jestem zakompleksiony ani nie narzekam na powodzenie u płci pięknej a konto na sympatii założyłem żeby poznać kogoś ciekawego. Jaka szkoda że z góry jestem brany za desperata, przecież po to to jest żeby do siebie napisać i się poznać a tu człowiek pisze a paniusia od razu uważa go za desperata chce parę zdjęć najlepiej w slipkach i do widzenia.

Gość Olimpoqs
Może faceci którzy szukają czegoś więcej niż sexu nie zakładają kont na tego typu portalach. Pomyślcie racjonalnie, ktoś kto szuka miłości nie znajdzie jej poprzez łącze internetowe. Nie spojrzy swojej wybrance w oczy, nie poczuje jej perfum i lekkiego oddechu. Na takim portalu każdy ma odwagę napisać wiadomość, ale czy odważy się porozmawiać z kimś kogo nie zna w kawiarni bądź nawet na ulicy? Sam należę do osób raczej nie śmiałych, lecz nie chce nawet próbować znajomości wirtualnej. Wierzę, że kiedyś będzie mi dane poznać tą jedyna.

Gość kicanka
He.To dziala w obie strony.Zaloz sobie na pare dni konto jako kobieta,wtedy sie przekonasz.Z moich krotkich obserwacji,siedza tam:napalency seksualni,zonaci szukajacy przygod, majacy dziewczyny i szukajacy przygod,naciagacze finansowi,skapcy i narzekacze,maminsynki,zakompleksieni z zalem do calego swiata,ogolnie buraki.Pewnie sa gdzies mili ,porzadni i powazni faceci, ale pewnie w tych 10 %.Gdzie sie pochowali?

Gość asjdkf8945
Ja jestem otwarty bardzo ale lubię właśnie takie flirty przez internet, bardzo to lubię, podoba mi się jakaś dziewczyna to piszę do niej wiadomość czekam na odpowiedź i ten dreszczyk emocji, później pisanie poznawanie się i spotkanie w realu, mi się to podoba nie ukrywam. Jestem bardzo otwarty ale nie wyobrażam sobie np zagadać do dziewczyny na ulicy, niby nic takiego ale jak niby ? idzie sobie dziewczyna do szkoły albo do pracy albo do chłopaka a tu jakiś obcy facet podchodzi do niej i chce ją zaprosić na kawę albo wali tanim kitem w stylu jesteś taka śliczna że musiałem zagadać ? to nie dla mnie...Już w ogóle właśnie chyba tutaj bardziej bym był uważany za desperata.

Gość Olimpoqs
Oczywiście, każdy ma swój sposób na drogę przez życie. Życzę ci byś kiedyś znalazł swoją kobietę. Nie ważne jak to zrobisz, byle byś cię byli razem szczęśliwi, bo chyba o to w tym wszystkim chodzi.

Gość asjdkf8945
Dzięki i Tobie również życzę jak najlepiej

Gość gaddow7
Potwierdzam że te dziewczyny z portali randkowych to zazwyczaj zryte emocjonalnie kobitki które leczą kompleksy i swoje nie powodzenia właśnie za pomocą takich serwisów. W realu na taką żaden nie leci i nie potrafi sobie sama znaleźć przystojnego faceta a przez internet mądra i cwana szuka tylko przystojniaka :) Wywaliłem już dawno konto bo nie ma sensu, lepiej pójść do klubu, kina, na koncert i zawsze można kogoś poznać czasem nawet zupełnie przypadkiem.

Gość kicanka
Sto procent racji .Ale wpisz w miejsce dziewczyny/kobiety slowa chlopaki/mezczyzni i tez sie bedzie zgadac.Buractwo,a mysla ze sa niewiadomo kim.Przykre.

Gość no ale przeciez faceci jeszcze
bardziej!!!malo kogo interesuja zainteresowania, aczkolwiek nie mowie ze wszyscy faceci sa tacy pusci bo jesli pare odezwalo sie do mnie na portalu spol (nie typu sympatia, badoo lub tagget) to chyba nie wszyscy patrza na wyglad a ty sam do jakiej laski bys zagadal, grubej iu brzydkiej z kolorowymi wlosami co ma inteligentne-z poczuciem humoru-oryginalne opisy i full zainteresowan tudziez znajomosc paru jezykow i fotki z licznych podrozy czy do megalaski z licznymi zdjeciami swojej pieknej osoby w roznych pozach na tle sciany, ktora w opisie ma tylko wzrost wage kolor oczu wlosow itp?no powiedz uczciwie, pytanie zreszta do wszystkich facetow!

Gość asjdkf8945
Nie napisałbym ani do jednej ani do drugiej bo ja szukam kogoś kto mi wpadnie w oko i zainteresuje mnie swoim wyglądem a potem przyciągnie charakterem, rozmową i nie ważne czy będzie dla kogoś brzydka a dla kogoś ładna a jeszcze dla kogoś super modelką. Każdy ma inne gusta i preferencje jednemu się podoba to a innemu tamto, dla mnie Twoja super laska będzie szarą myszką a dla Ciebie szara myszka to dla mnie może być modelka i tak to właśnie działa. Musi być to coś po prostu i tyle w temacie. A tu piszesz do dziewczyny a ona odpisuje "No czeźć" 24 lata dziewczyna studia jakieś i pracuje w urzędzie ..bra