Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka-wroclaaaw

ile pieniedzy za opieke nad 2ka dzieci?

Polecane posty

Gość majka-wroclaaaw

ile zaproponowac mojej cioci za 10h dziennie opieki nad dwojka maluchów - 4letnie i roczne - dzieci bardzo grzeczne, 4 latek zupelnie samodzielny - opieka u niej w domu - ja dowożę posiłki ile miesiecznie w takich warunkach?

Gość Scarlett love ;)
10 godzin 5 dni w tygodniu ? Zalezy na ile cie stac, spytaj sie jej ile oczekuje i wynegocjujcie jakas kwote. Dzieci grzeczne czy nie, oczy trzeba miec dookola glowy bo tu wyleje, tam sie przewroci. Poza tym 4 latek to jeszcze male dziecko..

Gość y Iza
1500 za tyle godzin

Gość majka-wroclaaaw
tak, 5 razy w tygdoniu chciałabym uniknac negocjowania bo to moja ciocia... glupio mi.. Chcialabym po prostu zorientowac sie jak stoją stawki i zaproponować jej. A na ile mnie stać.... ciezko powiedzieć. Zarabiam 2300zł, mąż 3500. Mamy dwojke dzieci, dom, nie mamy kredytów.

Gość 7zl/h
czyli 1540zł za miesiąc u nas stawka 5zł za h za jedno dziecko 7/8zł za dwójkę woj. Lubelskie

Gość 7zl/h
jak tyle zarabiacie, to spokojnie 1500zł możesz jej dac. nie bedzie ani za malo ani za duzo

Gość trafiłaś na zboczeńca
10 zł na godz na jedno dziecko , poznań co z tego że rodzina nikt nie ma ochoty niańczyć bachorów przez cały dzień

Gość Kogo to obchodzi????
W Łodzi za opiekę nad dwójką dzieci (nieważne czy są grzeczne lub nie) Koleżanka płaci 2000zł. Dziewczyna przyjeżdża na godz.7,30 i jest z dziecmi do godz..19.