Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość widze, ze fajny topik

Czy w wieku ok 35 lat, wiedząc ze nie znajdziecie już sobie faceta

Polecane posty

Gość hdcnjhgf
Kobieto jesteś juz za stara na dziecko.

Gość 35 lat i za stara? chłopie
co ty gadasz ? mnie mama urodziła jak miała ok 40 a to był koniec XX wieku bo 199_ r

Gość ALE TO JAK??
jak wy sobie to wyobrażacie? zrobicie sobie dziecko z pierwszym lepszym? czy z kolega? a moze z wieloletnim partnerem a pozniej kopniecie go w dupe? ktoś pisał, że adoptując dziecko nie wiadomo jakie geny odziedziczy dziecko a robiąc je z pierwszym lepszym napotkanym? Moim zdaniem samotne małżeństwo to skrajny egoizm, bo matka mysli tylko o sobie, by zaspokoic swoje potrzeby- bycia matką, posiadania kogoś, kogo można kochać- wtedy facet już idzie w odstawkę, nie jest potrzebny. Prawdopodobnie większosc kobiet po to jest w związku- zeby urodzic sobie dziecko. A co pozniej? Dziecko juz na starcie ma gorzej, wychowując się w niepełnej rodzinie jest narażone na ataki z zewnatrz, chyba, że zanim dorośnie powiększy się tolerancja na świecie. Moim zdaniem jeśli mamy partnera odpowiedniego i warunki finansowe to wtedy dziecko tak, w samotności nie popieram- w takim wypadku to zapełnianie pustki a to nie jest fair

Gość ALE TO JAK??
samotne macierzyństwo- pomyłka**

Gość Ona_biskupa_dupa_zona
A ja zamierzam zostac samotna matka. Mam prawie 36 lat, nie mam faceta, bo panicznie sie boje zwiazku z facetem, ze bedzie mna poniewieral, wykorzystywal itd, a potem I tak znajdzie mlodszy model. Tak wiec skoro nie jestem w stanie zwiazac sie z zadnym facetem, a instynkt macierzynski od jakiegos czasu sie odzywa....wiec niby czemu mialabym nie urodzic sobie dziecka? Tylko dlatego, ze nie ma przy mnie jakiegos smierdzacego pasozyta czyli faceta? Wybaczcie, ale rzadko ktory facet czynnie wychowuje dziecko, wiec na chooja mi taki potrzebny. Sama wychowam I bedzie tylko moje, z moim nazwiskiem. Juz rozpoczelam przeglad reproduktorow. Cos niedlugo wybiore, a ze jestem atrakcyjna, to z podrywem problemu nie bedzie. A faceci.......ktory odmowi? Jeszcze takiego nie znam...

Gość dietetyczny smalec
takie kobiety jak "dupa biskupa" powinno się z urzędu sterelizować, żeby nie rozsiewały chorych genów. Społeczeństwo już powinno szykować miejsce w szpitalu psychiatrycznym albo w więzieniu dla synusia wychowanego przez mamusię z tak wypavczoną psychiką.

Gość Ona_biskupa_dupa_zona
Wole coreczke, bo z chlopczyka wy rosnie taki kolejny meski pasozyt.... hahahha....a samce moga sobie tylko pomarzyc o dziecku, bo sobie nie urodza I musza bajerowac laski...hahahahaha Precz z samcami! Seksmisja jest nieunikniona!

Gość ALE TO JAK??
samotne matki są najczęściej nadopiekuńcze = biedne dzieci

Gość rtv 10000
A bo to tak.Jedni mają dziecko z wpadki, w ogóle to dla nich dramat,Inni chcą mieć, ale nie mają z kim.Jescze inni są w związkach, starają się latami i nic. Pocieszające jest t o, ż niektórym się udaje i ze są w dobrych związkach.

Gość ja osobiście wolałbym być
samotnym ojcem niż być w związku z kobietą- nie potrzeba mi egoistycznego pasożyta, który na 100% mnie zdradzi. Dziecko potrafi kochać kobieta nie

Gość elzbietka101
skrzywdzisz tylko dziecko, bez taty i mamy nie ma w pełni szczęśliwych dzieci, am piatkę to chyba wiem co piszę,

Gość ja bym się nie zdecydowała
za duża odpowiedzialność, a dziecko musi mieć normalną rodzinę

Gość Ona_Biskupa_dupa_zona
Do ja osobiście wolałbym być...... A myslisz ze jakas odda ci dziecko? Psychiczny chyba jestes. Sam sobie urodz, name coz sie rodzic, niech ci doope rozerwie....hahaha Wlasnie dlatego tez planuje samotne macierzynstwo, dziecko potrafi kochac, facet nie.....

Gość ja osobiście wolałbym być
Ona_Biskupa_dupa_zona Do ja osobiście wolałbym być...... A myslisz ze jakas odda ci dziecko? Psychiczny chyba jestes. Sam sobie urodz, name coz sie rodzic, niech ci doope rozerwie....hahaha Wlasnie dlatego tez planuje samotne macierzynstwo, dziecko potrafi kochac, facet nie... 3 Twoim zdaniem mężczyzna chcący być tatą jest psychiczny? To takie chore czuć uczucia ojcowskie? Niestety mężczyźni nie są w stanie biologicznie rodzić więc pozostaje mi adopcja. We Francji pary homoseksualne mogą adoptować dzieci więc może niedługo samotni mężczyźni też będą mieli chociaż trochę ułatwiony ten proces. Zresztą często widzą, że dzisiejsze kobiety nie nadają się do wychowywania czy zajmowania się dziećmi. Ile to ostatnio się słyszy o matkach podobnych do Katarzyny matki Madzi - co chwila, albo o kobietach krępujących dzieci w przedszkolach itp. Niestety jako mężczyzna jestem uzależniony od kobiety w kwestii zostania ojcem.

Gość Ona_Biskupa_dupa_zona
Chodzilo mi o to, ze chyba jestes psychicznie chora, ze matka odda dziecko, ktore no sila pod sercem I rodzila w bolach jakiemus facetowi. Tak piszesz, ze ojcowie itd.....no ciekawe czemu tyle wojen o alimenty, bo nawet nie chcecie placic na wlasne dzieci, a co dopiero wychowywac....przeciez to odpowiedzialnosc....czyli cos czego facet boi sie jak diabel swieconej wody. Tyle w temacie. Geje nie powinni miec mozliwosci adopcja, ale to moje zdanie.....nie modne I nie na czasie.

Gość nie mam instynktu ani faceta
poza tym uwazam ze dziecko to nie maskotka dla zaspokojenia wlasnej proznosci.jak juz ktoras chce miec to niech lepiej adoptuje, jest tysiace sierot ktore chcialyby chociaz ciocie ktora by wychowywala, no ale zaklada sie ze lepiej nic niz samotna matka, wiec rozne instytucje decyduja ze lepiej jak dziecko nie ma zupelnie nikogo niz jakby mialo miec tylko jedno z rodzicow , ktore w dodatku nie kupi samochodu na 18 ani nie wysle na studia