Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lisica84

Blada,jasna kreska na teście.

Polecane posty

Gość lisica84

Staram się z mężem o drugie dziecko, dziś jest 23 dzień cyklu(cykle mam 28 dniowe). Byłam w aptece i przy okazji kupiłam sobie 2 testy,tak z głupoty zrobiłam jeden ku mojemu zdziwieniu druga kreska jest bardzo blada. Za 2-3 dni powtórzę test z moczu porannego,ale zastanawiam się czy trafiłam na trefny test czy może już pokazał wczesną ciążę.

Gość ona sie smieje
A ILE DNI mineło od stosunku i od owulacji?

Gość ona sie smieje
czytałam, że zdarzają się takie "przypadki" ze test wychodzi wcześnie ale równie dobrze mogł być "felerny" bopewnie nie robiłas go z porannego moczu, najlepiej bedzie jeśli wykonasz go w dniu spodziewanej miesiączki lub zrobisz test z krwi

Gość lisica84
owulację miałam ok14 kwietnia, stosunek miałam 12 kwietnia a potem 17

Gość lisica84
po za tym mam od paru dni bolące piersi i bardzo widoczne żyły na ciele a w szczególności na piersiach. Mdli mnie od 2 dni, z tym,ze przy pierwszej ciąży mdłości pojawiły sie dopiero w 8 tyg. być może to zbieg okoliczności.

Gość lisica84
A najgorsze jest to że staramy się prawie rok i powiedziałam mężowi,że jak teraz się nie uda,to robimy przerwę a ja biorę sie za siebie żeby trochę schudnąć, po uprawiać sport. No ale nic nie dzieje się bez przyczyny. Syn ma już 2 lata i 4 miesiące,więc czas na rodzeństwo dla niego.

Gość ona sie smieje
a ta kreska pojawila sie odrazu?

@lisica84 - miałyśmy owulację dokładnie w tym samym czasie :) Tyle, że ja kochałam się z chłopakiem 10 dc

Gość nie umiem sie powstrzymać
może przeslij zdjęcie testu?

Gość dhrtjy7yyuyy
ta kreska swiadczy o tym ze bedziesz miala bliźniaki

Gość yhjjy000000
a co syn bedzie opiekowac się tym rodzeństwem , pytalaś sie go o zdanie czy chce je miec?

A czy ona Ci się pojawiła w czasie, w którym należy odczytać wynik (zależne od testu) czy może po pół godziny ? Z tymi testami to tak naprawdę różnie jest...

Gość nie umiem sie powstrzymać
jaki test robiłaś? mi raz z bobo testu wyszła 2 kreska.... a byłam tydzien po okresie, za 3 dni od zrobienie testu byłam u lekarza robił mi usg endometrium miałam 4 mm..... nie widział żadnej ciaży... a brałam tabletki anty a stosunek kiedy moglam zajsc byl z zabezpieczeniem także nie zawsze testy mowia prade, zwykle jak odczytasz po np kilku godzinach tez widac 2 kreske

Gość lisica84
Robiłam Pink test kreska wyszła po 2 minutach,na teście jest przedział czasu w którym należy odczytać wynik od 2 do 5 min. Zobaczymy za parę dni, na krew nie mogę iść z powodu braku czasu, pracuje w szkole a mamy teraz gorący czas egz. a krew w mojej przychodni pobierają od 7.30 do 9.30 a w tym czasie jestem w pracy. Najszybciej mogłabym zrobić krew w poniedziałek a do tego czasu będzie już wiadomo.