Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kin55kin

ciąża?choroba?

Polecane posty

Gość kin55kin

chciałabym żebyście napisały co o tym myślicie- ostatni raz kochałam się 10 marca (był to 15 dzień cyklu) 27 dnia (czyli 22 marca) dostałam okres- taki jak zwykle, nic nadzwyczajnego. no i teraz 18 kwietnia powinnam dostać okres jednak spóźnia się już 5 dzień.. podobno zdarzają się przypadki, że kobiety po zapłodnieniu mają jeszcze normalne miesiączki dopiero potem ustają (?).. zrobiłam nawet test ale wyszedł negatywny.. powtórzę go za kilka dni i wybiorę się do lekarza ale piszę tutaj bo do tego czasu chyba zwariuję :))) ps. dodam, że zawsze się zabezpieczamy

Jeśli się porządnie zabezpieczacie to ciążę można wykluczyć, tym bardziej że test negatywny. A nigdy wcześniej nie spóźniał Ci się okres? Może nie ma w tym nic złego :)

Gość kin55kin
tak moje cykle trwają zazwyczaj 26-28 dni. od ostatniej miesiączki nie współżyłam.. no ale naczytałam się o różnych dziwnych przypadkach dlatego wszystko borę pod uwagę.. jeśli nie ciąża to co? :>

Na przesunięcie @ wpływa wiele czynników, jeśli Ci się na dniach nie pojawi to idź do lekarza dla swojego psychicznego spokoju :)

Gość kin55kin
tak zrobię :) dzięki