kasia2121 0 Napisano Kwiecień 23, 2013 czesc jestem w 27tyg ciazy wczoraj bylam u lekarza ktory przepisal mi globulki clotrimazolum, po ich wzieciu wydzielina jest strasznie wodnista, mialam strasznie mokra, przestraszylam sie czy to nie wody plodowe. CZ|y wydzielina powinna miec taka konsystecje po wzieciu globulki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia2121 0 Napisano Kwiecień 23, 2013 prosze o odpowiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja miałam te globulki Napisano Kwiecień 23, 2013 ale ja nie jestem w ciąży więc nie wiem jak to do końca powinno być, ja wkładałam na noc i rano całe majtki miałam w białej wydzielinie, no przyznam, że miałam dość mokro, ale raczej to było trochę białej wydzieliny a trochę przezroczystej więc chyba jest ok w Twoim przypadku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eryka;;; Napisano Kwiecień 23, 2013 po tych globulkach powinnaś mieć gęstą białą wydzielinę co jest efektem leku, raczej nie powinno być wodnistej wydzieliny.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja miałam te globulki Napisano Kwiecień 23, 2013 a nie masz możliwości zadzwonić do lekarza i zapytać, poradzić się???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach