Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżambojallllaa

Wiecie co się dzieje we Francji ? W Paryżu policja obstawia budynek parlamentu

Polecane posty

Gość dżambojallllaa

ustawili tez armaty wodne wokol Zgromadzenia Narodowego. O 15:15 zacznie się ostateczne głosowanie dotyczące legalizacji małżenstw homoseksualnych i adopcji dzieci. To wszystko przez ostatnie protesty katolickiej organizacji Manif pour Tous i 50.000 osob oraz wysyłanych listów i telefonów z gróźbami do posłów i ministra Francji. Będzię dziś bójka, jestem tego pewna

Gość Don Alt
ja mam wrażenie, że światem po cichu kieruje jakiś """Wielki Pedał""" i zmusza rządy do zajmowania sie takimi sprawami. No chyba, że francuzi do parlamentu wybrali samych pedałów, którzy teraz będą takie głosowania forsować. Inna wersja jakos nie przychodzi mi do głowy:(

Gość Don Alt
Przepraszam pedałów, że używam takiego słowa, ale intencją moją nie jest obrażanie kogokolwiek. Po prostu dla mnie to słowo jakoś bardziej pasuje.

Gość w koncu homoseksualisci
beda miec swoje prawa a nie banda tych "normalnych" beda im nakazywac co jest normalne a co nie. W polsce tez to sie stanie jak gowiny i inne dziadki wymro a wejdzie swieze pokolenie.

Gość to tylko
jak umrze ostatnia para hetero to zaczną rządzić ci "normalni" :D

Gość homoseksualiści w tej
sprawie to trzeciorzędny problem,istotą sprawy jest to w jakim punkcie jest chociażby przystanek w tych rewolucyjnych przemianach,brakuje odpowiedzi,kto następny jest do wyzwolenia

Gość Don Alt
kto komu nakazuje co jest normalne a co nie? jakiś zapis w konstytucji? a może policja pałuje homosiów? a może nie wolno im zakupów robić, spacerować po parku? jak dla mnie nienormalne i choe\re jst to, ze facet posuwa faceta w tyłek, ale wisi mi to, niech ci to to lubią robią to sobie. ktoś im broni? bo jakoś nie zauważyłem.

Gość to tylko
następni do wyzwolenia będą ci, którym zabrania się kopulowania z dziećmi :(

Gość Don Alt
ja bym sie też zastanowił, z tym wyzwalaniem, - choć następny podmiot mógłby budzić moją ciekawość - to bardziej zastanawia mnie, kto za plecami polityków tak chce wyzwalać, bo jakoś wydaje mi się, ze ta masa karierowiczów jest prowadzona na postronku przez jakieś szare eminencje.

Gość to tylko
ależ oni chcą tylko takich praw jakie przysługują rodzinie/małżeństwu czyli związkowi mężczyzny i kobiety

Gość to tylko
odpowiedź chyba nie budzi wątpliwości - lobby homopedofilskie

Gość Don Alt
a moze to kwestia jakiegoś zakładu, na globalnym szczycie, kto jest w stanie zrobić idiotów z całego narodu, kto potrafi zrobić debili ze wszystkich europejczyków, a kto na przykład napadnie na jakiś kraj i stworzy pretekst, w który uwierzą narody.. bo takie jakieś kretyństwa na świecie się dzieją, że trudno mi pojąć, kto normalny popiera niektóre rzeczy..:(

Gość Don Alt
jak chca praw małżeńskich, to niech pokażą, że mogą stworzyć rodzine i zrobić sobie dziecko. jeśli nie potrafią, to nie będą rodziną jak mężczyzna i kobieta, bo nimi nie są. układ mężczyzny i kobiety do końca świata będzie czym innym, niż układ dwóch osób tej samej płci.

Gość Don Alt
a swoją drogą, ile jest małżeństw, które nie mogą doczekać sie adopcji, mnóstwo. To teraz będą jeszcze dłużej czekać, bo niektóre z tych dzieci gejom zostaną oddane? . No przecież to juz czysta paranoja.

Gość to tylko
No ale właśnie o to chodzi, że wkrótce po tym jak dostaną prawa do adopcji dzieci, udowodnią że są pełną rodziną. Nieważne, że będzie to para składająca się z dwóch facetów czy dwojga kobiet + dziecko. Ważne, że będą mieć takie same przywileje i prawa.

Ciężko jest mi uwierzyć, że coś, jakaś grupa za tym nie stoi. Zamiast rozwiązywać naprawdę istotne kwestie jak bezrobocie, zajmują się facetami ładującymi parówy w swoje jelita grube :o z resztą, w Holandii już powstała partia pedofilii, na szczęście ze względu na mały elektorat, rozwiązała się ale to jest początek, za parę lat ludzie będą śmielej mówić o swoich zboczeniach oh pardon o swoich seksualnych preferencjach. W Niemczech parę miesiecy temu protestowali zoofile, też chcący uznania swoich preferencji jako zupełnie normalne, ot taka erotyka międzygatunkowa :o