Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mineralny

panienka sie obrazila bo kazalem jej zejsc z mojego kompa

Polecane posty

Czy to normalne? kupilem sobie za swoje pieniadze komputer bo stary ma juz kilka lat i zawsze po pracy 2-3 h siedze na nim a pozniej robie cos innego. Moja dziewczyna sie obrazila bo po pracy chcialem skorzystac ze swojego kompaa ona na nim siedziala, o co jej moglo chodzic bo trzasnela drzwiami i wyszla?

Gość zobaczyła że siedzisz na
babskim forum, teraz ma cie za pedała

szukam tutaj babskiej odpowiedzi , byc moze jakas kobieta mi wytlumaczy jej tok myslenia i zachowanie wobec mnie.

Gość dlaczego facet zdradza?
zamiast zwyczajnie zerwac a potem zaliczac ile sie da? dlaczego facet lubi ogladac sport i woli te rozrywke niz spacer z dziewczyna? dlaczego facet drapie sie po jajkach i uwaza, ze kobieta z wszystkiego kobieta robi problem? skoro jestes facetem to powiniene wiedziec, jak i dlaczego zachowuje sie typowy facet i w imieniu wszytskich facetow sie wypowiadac, tak?

wypowiem sie tylko za siebie bo nie jestem rzecznikiem zadnym;) Spacer bedzie za ok 2 godziny , bylem sportowcem wiec lubie sport ogladac , lepsze to dla mnie niz czytanie pudelka. Naleze do osob, ktore nie moga zbyt dlugo w domu siedziec i musza gdzies wychodzic. A co do zdrad to nigdy nie zdradzilem dlatego sie nie wypowiadam.

Ona dziś ma wolny cały dzień a ja pracuje. 2 -3 h to chyba nie duzo, po to sobie kupilem kompa by z niego skorzystać, chyba proste. Jakby ona sobie coś kupiła zawsze miałaby do tego pierszeństwo. Jako kobiety macie podobne myslenie (nie myslcie,ze podobne znaczy te same), mozecie miec podobne odruchy i fochy w podobnych sytuacjach.