Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie histeryzuję wcale

"To był tylko seks'...

Polecane posty

usłyszałam to wczoraj... 'Ty jestes wolna, ja jestem wolny, urozmaiciliśmy sobie czas, nie bierz tego na poważnie..' dziś popijam wino, jem nutelle i popłakuję sobie:(

Gość ciesz sie, naprawde
ja nie uslyszalam nic... teraz mijamy sie, jakbysmy sie nie znali... jest mi cholernie smutno :( pewnie tak jak Tobie, ale przynajmniej wiesz, na czym stoisz. w sumie ja tez :D ale jest na maksa zle.. :(

Gość sddssdfdfdf
i dobrze cie szmato zalatwil. trzeba bylo sie szanowac

Gość a tak
bo dajecie byle komu z byle okazji. uczcie dalej palantów, że mogą was dymać bez zobowiązań, uczcie !!

Gość ciesz sie, naprawde
seks to juz nieszanowanie sie? niektorzy naprawde maja siano zamiast mozgu :o

Gość ale jestescie niemili dzissss
cos dzis nie da sie pogadac na uczuciowym, zdazylam to zauwazyc :o wszyscy mieszaja z blotem, wielcy szczesliwy, a wiekszosc z was to nollajfy, nie macie zycia poza kafe, smutne :)

niedzielu jestem szczupła, nie zjem kilograma tej nutelli, a jeśli nawet mam tyle ruchu w pracy, ze spale to w mig, miałes grubą dziewczynę? jakaś trauma odnośnie nutelli? mogłam zapytac, no fakt mogłam, ale nie wpadłam na to, że skoro coś wyglada na dłuższe zainteresowanie jest tylko przelotną zabawą:( tak, jestem naiwna do ciesz sie, naprawde---> masz racje, teraz przynajmniej wiem na czym stoję..:( trochę po fakcie najbardziej chyba boli fakt, że nie był szczery, wolałabym usłyszeć prosto w twarz o co chodzi

Gość ciesz sie, naprawde
u mnie to samo. zawodowy klamca. zabolalo, bo dlugo sie znalismy... nie spodziewalam sie :( wyfrajerowal mnie tak, ze do dzis nie wierze... :(

Gość O Boże co za
uczuciowość,jakby powiedział tak kocham cię,to potem na kafeterii temat,on jest taki śmaki,sraki i owaki,jak ja mam być z nim,

Gość autorko ile macie lat?
i jak dlugo sie znacie?

Gość gigi gigi
sama się wyfrajerowałaś - widziałaś tylko to co chciałaś widzieć

Gość O Boże co za
jak wy się wszyscy szybko zakochujecie,same szczęśliwe pary i dobrane

Gość ciesz sie, naprawde
moze i tak, co nie zmienia faktu, ze jest lajdakiem, a ja nawet nie potrafie go nienawidziec :)

Gość hjijijii
czyli po tym wszystkim co ci zrobił dalej jesteś frajerką z własnej i nie przymuszonej woli?

To ty jesteś złą kobietą! Zaciągnęłaś biednego, niczego nieświadomego faceta do łóżka... a Ty jesteś żrącym nutellę wielorybem i on nieświadomy tego poszedł z Tobą do łóżka. Żałosne to z Twojej strony, tak oszukać faceta :O

mamy po 25 lat znamy sie bardzo dlugo, z tym ze przez kilka lat nie mielismy kontaktu, potem zaczelismy sie spotykac, to trwalo kolo pol roku

Yyyy ale on kiedyś powiedział, że chce być z Tobą w związku czy jak? Bo nie kumam "iścia" z kimś do łóżka bez wyjaśnienia podstawowych spraw, jeśli czujesz że nie poradzisz sobie z konsekwencjami

Gość ciesz sie, naprawde
jezeli dla ciebie frajerem jest ktos, kto nie odczuwa nienawisci do kogokolwiek, to pozostaje mi tylko tobie wspolczuc :)

Gość Michał Piwnica
dlaczego laska jak da dupska zaraz oczekuje związku? dlaczego jak facet jest miły to ta zaraz sobie wyobraża związek z nim? obudźcie się idiotki!

Gość zabujstwo to jest aborcja
jak to mawia mój znajomy: "ruchanie nie jest synonimem małżeństwa" :-)