Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trjhtrjhbrt

jak kobieta ma zarywac do faceta zeby ja traktowal powaznie

Polecane posty

Gość trjhtrjhbrt

a nie jak na partnerke na jedna noc. wiem co lubie i staram sie to zdobyc ale przez to inni uwazaja ze jestem latwa.

Gość eMax
fajnie jest gdy na początku znajomości kobieta jest kumplem faceta nie koniecznie sprawy techniczne ale można słuchać muzyki tej samej kapeli i gawędzić na temat muzyki , rysunki , świetna zabawa , spróbuj namówić faceta aby na kartce papieru narysował vaginę , dokładnie tak i niech opisze wszystko z detalami na rysunku jak i co się nazywa a gdy teoria będzie opanowana to można spróbować w realu ponazywać i podotykać , życzę fajnej zabawy

Gość nietonie
maksiu biedny prawiku to i tutaj przyszedles i dajesz porady :o

Musisz patrzeć mu prosto w oczy i z ręką na sercu wyrzec: Świadoma swoich praw i obowiązków oraz zdrowa na ciele i umyśle (wszak nie mam dziś okresu), wszem i wobec oświadczam, że pragnę podjąć w stosunku to Twej osoby czynności mające na celu bliższe poznanie, co wynika nie tylko z mojej ciekawości drugiej osoby, ale szczególnie z atrakcyjności fizycznej i psychicznej jaką przejawia sie Twa zacna osoba. Niniejsze oświadczenie woli wchodzi w życie z mocy prawa wraz z podaniem do wiadomości publicznej. Od treści wynikającej z tegoż oświadczania nie przysługuje odwołanie do jakiejkolwiek instytucji wyższej, chyba że odmienne postanowienia w tym zakresie podejmie moj Tato, chroniący mej czci niewieściej!