Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam taki....

Kiedy widać pierwsze efekty ćwiczeń na mięśnie sflaczałego po porodzie brzucha?

Polecane posty

Gość mam taki....

jak w temacie

Gość 24latka:):):):)
Oraz ja cwiczylam około 3 miesiące, a pozniej zrobiłam plastyke... Skóra straszna mi została.

Gość zonaKraka
Hm, ja miałam nadwagę w ciąży, przytyłam 25 kg. i brzuch został fatalny... pomogła 6 weidera, efekty widoczne już po 4 tyg, ale zrobiłam prawie do końca i tak. Została mała fałdka na dole, ale to do wyćwiczenia. A za ćwiczenia wzięłam się jakieś 3 mce po porodzie. Tyle że nie miałam "boczków", brzuch był brzydki tylko w środkowej części.

Gość mam taki....
Ja jestem szczupła, prawie chuda, brzuch jak balonik, boczne mięśnie są widoczne, bo przed ciążą chodziłam na aerobic, ale została mi ta piłeczka. Czy to da się wyćwiczyć?

heheh ja zaczlam intesywnie cwiczyc miesnie brzucha okolo 1.5 tyg temu i juz widze efekty :) nie sa super ale rozsadna dieta i te cwiczenia mi duzo pomagaja bo widze nawet po spodniach :) a skora mysle ze nie bedzie idealna ale widze ze nie jedna nie po ciazy ma gorszy brzuch :)

Gość zonaKraka
Mi skóra nie została idealna i już chyba nigdy taka nie będzie, ale ciężko się było cudów spodziewać po takim gigantycznym brzuchu jaki miałam. Zresztą skóry nie mam elastycznej, rozstępów masę. Za to mięśnie już są ok, nie lekki kaloryferek jaki miałam przy solidnych treningach kiedyś, ale ok.

Gość mam taki....
Nikt nie ćwiczy?

poszukaj tu na forum tematu o rozstępie mięśnia prostego brzucha po porodzie - z Twojego opisu wynika, że mogło Ci się trafić coś takiego

Gość mam taki....
Nie mam takiego problemu:) Skóra mi nie wisi, mam piłkę z przodu, zero rozstępów:)

ale ja nie mam na myśli rozstępów skóry, tylko rozstęp mięśnia - akurat tu na zdjęciach pokazane są pacjentki również z kiepską skórą. Piszesz, że po bokach masz ładne zarysowane mięśnie, natomiast na środku brzucha masz piłeczkę, więc skojarzyłam z tym tematem. http://brzuchpoporodzie.pl/rozstep-miesni-prostych-brzucha xx tak czy inaczej 6 weidera działa cuda :-) tylko poprawnie wykonywana, na yt znajdziesz na pewno tutoriale.