Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swiecesie

jakiego kremu używac żeby mi się nie świeciła twarz???

Polecane posty

Gość swiecesie

mam wrażliwą cerę a nie mam już siły kupować kolejnego kremu nawilżającego i testować na sobie bo szkoda kasy:/ a większośc tak nawilża że że moja twarz wygląda orponie tłusto, nawet nie moge fluidu potem nałożyć wszystko wygląda tragicznie helppp

Gość n ,snds
nivea pure effect w tubce do kupienia w nawet rossmanie galanea matujący w słoiczku do kupienia w aptece jak nie pomogą to juz tylko kwas solny ci zostaje

Iwostin Purritin Rehydrin jest fenomenalny, poleciła mi go dermatolożka i bardzo jej za to dziękuję, wchłania się od razu i świetnie przy tym nawilża. Cudo :)

Gość heidi 123
mi tez sie strasznie twarz swiecila ale od pewnego czasuy uzywam nivea soft gleboko nawilzający, najzwyklejszy w biedrace za 16 zl i powiem ze jestem zachwycona. uzywalam wszystkiego, pillingow, tonikow, maseczek i nic nie dawalo a po tym kremie jest super

Kupisz w aptece. A zresztą, skoro Ci się twarz tak świeci, to czemu po prostu nie nawilżasz na noc? Kup olejek arganowy, nakładaj na godzinę dziennie. :)

Gość kozi_pazur
kup sobie puder transparentny. Nie pozostawia koloru, a dobrze matuje.

Gość dr.Pieścik
najlepszy NIVEA , taki jak kiedyś

Gość władca/kiciuś
mi tez sie swiecila...zwlascza w okresie wiosny,choc jestem osobą baaardzo szczuplą... nie pomagały mi zadne peelingi czy kremy nawilzająco- matujące (soraja czy nivea)... polecam puder sypki albo bibułki matujące ...no i oczywiscie dobra dieta...