Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudia_joanna

Przyjaciel mojego faceta chce mnie przeleciec

Polecane posty

Witajcie, od jakiegoś czasu pożycie z moim narzeczonym nie uklada sie tak jak to było kiedys, czyli duzo seksu, czułosci. Teraz to niezmierna rzadkość. Ale przejdzmy do tematu. Najlepszy przyjaciel mojego narzeczonego od jakiegos czasu zaczyna do mnie startowac, z tekstami, "chciałbym sprawdzic co potrafi twoja cipka" lub wzial mnie za reke, dotknal swojego penisa i powiedział "czujesz to, tak na mnie działasz", albo imituje ruchy podczas stosunku wlasnie na mnie kiedy moj narzeczony nie widzi. Probuje wiele innych trików, ale nie wypada o tym publicznie pisac. Ten przyjaciel ma dziewczyne, gówniare rozwydrzoną, ktora mysli ze wszystko dzieje sie wokół niej. JAK WY NA MOIM MIEJSCU BYSCIE ODBIERALI TO CO ON ROBI? JAK BYSCIE ZAREAGOWALI?

Gość kobiety jak autorka
tego tematu to jednak tępaki. dobrze że nie mam takiej kobiety

Gość rewg36566546
i tak pewnie jak kazda zdzira mu obciagniesz i zdradzisz swojego przeciez to takie naturalne ze wypniesz swojego anusa a on sprawdzi Twoja dupe a Ty z tego jeszcze bedziesz czerpala przyjemnosc a dopiero po wszystkim jak lykniesz wszystko to bedziesz zalowac...zalosne i zalosny temat, provo !!!

Gość On28waw
Też cię wyrucham, najlepiej analnie :) Co ty na to?

Gość Goscio
Czesc, Mysle, ze ci faceci nie dorośli do normalnej dyskusji na forum,....czego zawsze gnojki co nie maja nic do powiedzenia najwięcej "ujadają" rewg36566546,.....dlaczego jesteś takim debilem?

Gość gość
Sorki,ale czy ty nie masz swojego rozumu?To,ze w zwiazku nie uklada sie najlepiej,nie znaczy,ze trzeba srake nadstawiac zaraz drugiemu.Zachowanie tego pseudo kumpla jest zenujace,jak w ogole mozesz pozwalac na dotyk,na teksty..chcesz stracic reputacje,bo przeleci cie jak nadstawisz,a potem powie mezowi,ze sama nadstawilas.Ja bym go z hukiem wyjeb...z domu,bez mozliwosci wstepu.Tyle w temacie.

Gość gość
macie po 17 lat ? bo to jest ten poziom

Gość gość
Ja na Twoim miejscu dałabym mu w pysk i powiedziała o tym swojemu facetowi. Postaraj sie zeby wasze życie seksualne wróciło do normy :0

swoją drogą niektóre męskie przyjaźnie jak widać o kant d**y, tylko kumplowi dziewczynę przerżnąć. wgl powinien po twarzy ten kolega od Ciebie dostać...