Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja powiem tak...

minetka na nieogolonej cipce?

Polecane posty

Gość a ja powiem tak...

Robi to ktos w dzisiejszych czasach? Moj maz uwielbia jak jestem tam lysa, choc raz poprosil mnie zebym zapuscila tam swoj gaszcz bo byl ciekawy jak moja pipulina wyglada :P, i skonczylo sie na tym ze musialam z powrotem wydepilowac sie. A jak jest u Was?

Gość a ja powiem tak...
No ja tez moglabym a nawet chcialbym od czasu do czasu zapuscic tam wloski bo wg mnie to jest podniecajace tez. Ja mojemu nieraz lizalam owlosione jaja, bo czasem ma lenia jesli chodzi o depilacje i mi to w zupelnosci nie przeszkadza ;). A podoba Wam - mezczyzni - podoba Wam sie kobietka z gaszczem?

Gość ADAMSON
Osobiście wolę lizać gładką i ogoloną cipkę jest jakaś chętna ?

nie kazda, ale pewnie ze potrafi byc piekna! w ogole cipka to najwspanialszy twor tego swiata, uwielbiam calowac sie z owlosiona i gladka :)

Gość dawid2133
mi nie przeszkada owłosienie tam trzeba tylko mieć wprawe ale ogolone też są super :)

Gość dawid2133
i fajne jest to że jeżeli zadbana to słodka

Gość może by tak ...
Nie lubię ogolonych,to takie dziecinne.Włoski zawsze dodają tego czegoś do całości no i wygląda bardzo dojrzale.Jeżeli ktoś potrafi to robić to nie ma lizać włosków,tylko te miejsce gdzie ich nie ma :)

JA nieznosze nieogolonych. Musi być zawsze ogolona. Niestety moja partnerka to wywłoka, wogule niechce uprawiać sexu. Poprostu nielubi a tam ma taki gąszcz że szok :O Ogolona musi być bo niema bata :)

Gość ja.cie.krece
3. Po kiego zadajesz durne pytania? :o

Gość lubię takie i takie
Najlepiej jak raz goli, raz zapuszcza, raz tylko troszkę przycina. Wszystko ma swój urok i smak.

Gość gość
Ja kocham nieogolone z jak największą ilością włosów ;3 Mógłbym lizać bez końca. Uwielbiam czuć smak cipki i włosków. Mmmm.. ;*

Gość gość
Ale chlopa to ma beznadziejnego :O

Gość gość
TYLKO OWLOCIONA CIPKA !!!!

Gość gość
Kazdy chlop lubi wloski na cipce. Najlepsze sa takie krotko przyciete ale zeby bylo widac ze ona są. Zbyt dlugie wloski są obrzydliwe a calkiem lysa to tez nie podoba mi sie

Gość gość
ciekawe czy faceci którzy wymagają od kobiet by były wydepilowane sami się depilują w miejscach intymnych

Gość gość
Nie wszyscy lubią włoski. Ja się depiluję bo żona woli wydepilowanego. Ja też wolę bo dotykanie czy calowanie to bardziej podnieca na goło

Gość gość
Ogolona cipka, przystrzyżona, czasami nieco więcej włosków, jakiś wzorek, najłatwiejszy to jakiś paseczek. Nie zawsze musi być idealnie gładziutka. Ważny by była czyściutka :)

Gość gość
Mój mąż sam chciał żebym przestała depilować. Wystarczy że przycinam na krótko :)

Gość gość
Samotny Romantyk - po pierwsze - niektórzy faceci (tak, o tobie mówię) powinni płacić mandaty za głupotę, a po drugie - z takim podejściem to do usranej śmierci będziesz jechał na ręcznym :D :P.

Gość gość
Jak tam nie goli to i pod pachami nie powinna blee ohydztwo, wolałbym jechać na ręcznym niż tknąć tam jęykiem

Gość gość
No i bedziesz jechal. Naogladal sie dzieciak p****li i mysli, ze w realu kazda kobieta jest gladka jak plastikowy manekin :D. Wcale sie nie dziwie, ze cie zadna nie chce.

Gość gość
Obleśne są włosy w ustach, dlatego oboje się depilujemy.

Gość gość
gość dziś No i bedziesz jechal. Naogladal sie dzieciak p****li i mysli, ze w realu kazda kobieta jest gladka jak plastikowy manekin smiech.gif . Wcale sie nie dziwie, ze cie zadna nie chce. X łosiu sądzisz że żadna mnie nie chce, byś się zdziwił, dziecko nie oceniaj innych na podstawie własnych doświadczeń. ewidentnie naoglądałeś sie starych p****li

Gość Pracująca studentka Anka
Mój w ogóle nie akceptuje niewygolonej, a uprawiamy seks codziennie, więc muszę codziennie golić, ale nie narzekam :)

Gość gość
16:39 - pewnie, że cie zadna nie chce. Inaczej nie siedzialbys ciagle na babskim forum, miekka fajo :D.

Gość gość
te wydepilowane cipki wyglądają jak mała Ola z przedszkola

Gość Warkocz komety mam
22.24 i to jest właśnie prawdziwy facet (?):)

Gość Warkocz komety mam
22.44* :)