Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabrysia 1977

MOze podpowiecie co mam zrobic ?> problem facet

Polecane posty

Gość gabrysia 1977

oj duzy to problem - jestesmy małzenstwem od kilku lat , spłacamy kredyt , nieduzy ale trzeba spłacic a nasze dochody sa srednie . Musze uważac na kazde wydane 10 zł a mój małżonek kupuje sobie śniadanka poza domem ( kanapek nie chce gdy mu proponuje lub wezmie bardzo rzadko ) , jakies soczki , napoje energetyczne itp Potem ( takie moje wrazenie ) kombinuje jak dac mi mniej kasy z wypałty ( ustalilismy ze ja biore cała wypłate ) a to koncówke 60 zł sobie zostawi na koncie , a po jakas fucha wydana na pierdoły , a to mniej zatankuje auto a potem : ojej jak duzo pali :( prosiłam juz o paragony za paliwo , prosiłam o wgład do konta - słysze : brak zaufania :( szlag mnie juz trafia ! a ja licze każdy grosz a w skali miesiaca to uzbiera sie niezła kwota !

Gość gin z toNICKiem
nie bierz od niego ani grosza, niech sam gospodaruje całym budżetem znudzi mu sie po miesiacu

Gość gabrysia 1977
to zapewne kupi raz w miesiacu podstawowe rzeczy i powie :musi starczyc na cały miesiac :(

Gość gin z toNICKiem
no i niech tak zrobi... ty za tydzień przyjdziesz i powiesz - skończyło się, co proponujesz?

Gość gabrysia 1977
wiesz co zrobi ? nie ma juz kasy to trzeba od kogos pozyczyc ! i kolejny dług który ja bede spłacac !

Gość daffafafa
Ustaliliście czy ty ustaliłaś? :O Żałosne🖐️

Gość gin z toNICKiem
podpisz intercyze, niech sam spłaca kolejne długi

Gość gabrysia 1977
USTALILISMY RAZEM !

Gość daffafafa
Jasne, już widzę jak facet z własnej woli daje kobiecie swoje ciężko zarobione pieniądze.:D🖐️

Gość gabrysia 1977
a nawet gdybym to ja ustaliła to wyłacznie byłoby to dla naszego dobra MĄDRALO :(

Gość gabrysia 1977
08:54 [zgłoś do usunięcia] daffafafa Jasne, już widzę jak facet z własnej woli daje kobiecie swoje ciężko zarobione pieniądze. BO PEWNIE TYLKO FACET CIĘŻKO PRACUJE :) HA HA HA a za ta jego ciężka prace wszystko należy sie jumu - TYLKO PO CO RODZINE ZAKŁADAŁ ? ale małolaci wielu spraw nie rozumieja :)

Gość niewiedzaca heh
moj facet nie pozwolilby zebym go zostawila bez grosza przy duszy, wiec nie dziwie sie twojemu ze cos przed toba ukrywa znajac twoje podejscie

Gość gin z toNICKiem
ustalenia ważne sa tylko z tymi którzy ich przestrzegają nie przestrzegając zwalniaja cie ze zobowiazań ich przestrzegania

Gość gabrysia 1977
a kobieta z własnej woli oddaje cięzko zarobione pieniadze ? nie no co ty ! dzieci utrzymuje opieka społeczna :) i dziadkowie

Gość gabrysia 1977
08:57 [zgłoś do usunięcia] gin z toNICKiem ustalenia ważne sa tylko z tymi którzy ich przestrzegają nie przestrzegając zwalniaja cie ze zobowiazań ich przestrzegania W KONCU DZIAŁA W OBIE STRONY :) DOBRA MYSL :)

Gość gabrysia 1977
niewiedzaca heh moj facet nie pozwolilby zebym go zostawila bez grosza przy duszy, wiec nie dziwie sie twojemu ze cos przed toba ukrywa znajac twoje podejscie jakie moje podejscie ? ze licze kazdy grosz by spłacic kredyt ? dlaczego tylko ja i dzieci musimy sobie odmawiac ? oj chyba masz mały rozumek :)

Gość bezcenna rada
porzadna zje**a dla niego i zacznij siebie tez rozpieszczac :D

Gość fjhjfghgf
hahahah Zajebala mu cala wyplate i sie dziwi, ze gosc probuje cos uszczknac dla siebie. Zastanow sie nad soba bo to jest chore.

Gość Lilliankka
Dzieciarnia się tutaj wyraźnie nudzi :)

Gość niewiedzaca heh
maly rozumek? pytasz o rade a jak ktos odpowie to obrazasz, i tak zreszta wiesz swoje wiec argumenty do ciebie nie docieraja, niewiem po co wogole zalozylas temat. nie dziwie sie jedynie ze dorosly facet chce miec jakies pieniadze przy sobie, a jak ty go oskubujesz ze wszystkiego, to kombinuje. Dla mnie to normalne ze chce miec na cos do picia, papierosy, paliwo, czy chocby kebaba kiedy ma ochote czy ulubiona gazete. Kiedy ty zabierasz pieniadze i je masz, to cie stac zeby w kazdej chwili cos sobie kupic. Co by bylo gdyby wjechal komus w tyl i chcial sie polubownie dogadac a tu ani grosza? pomysl i przewidz to w waszym budzecie to unikniesz klotni. Przedstawianie paragonow? chore

Gość gabrysia 1977
niewiedzaca kobieto -- --- jak moze pozwolic sobie na swoja kase skoro ledwie starcza na opłaty , jedzenie i kredyt ! chyba czegos nie rozumiesz a nawet na pewno nie rozumiesz ! podjelismy decyzje zze spłacamy kredyt jak najszybciej wiec raty sa spore , wystarczy zacisnac pasa do konca roku paragony owszem - bo ja nie mam nic do ukrycia wiec wglad ma do wszystkiego i to chyba mój bład bo jest pewny ze go nie oszukuje a sam cos tworzy

Gość gabrysia 1977
24.04.2013] 10:04 [zgłoś do usunięcia] fjhjfghgf hahahah Zaj**ala mu cala wyplate i sie dziwi, ze gosc probuje cos uszczknac dla siebie. Zastanow sie nad soba bo to jest chore. NIE NO MASZ RACJE - JESTES UPOSLEDZONY

Gość autorko mam podobnie
facet rozwala jakies 4 stówki w skali miesiąca a ja tydzień przed wypłata nie mam co do garnka włożyć