Gość baja47 Napisano Maj 17, 2013 jak zwykle kawa i wafle ryżowe sztuk 4, potem do pracy. Waga po @ stoi czyli 74 kilo. Jeżdze na rowerku więc ruch jest...chociaż powinnam chyba więc ćwiczyc bo zauważyłam ,że w moim wieku to tylko ruch pomoże mi w odchudzaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mala91 Napisano Maj 18, 2013 co tak cicho?:) ja zaczynam od przyszlego tygodnia 4 dniowy program oczyszczajacy i mocno biore sie za Ciebie.... Teraz siedzie na uczelni i sie kisze w sali...zamiast być na dworze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baja47 Napisano Maj 19, 2013 dzisiaj boli mnie brzuch po wczorajszej kaszy kukskus. Tylko kawa a potem na obiadek do mamusi. Dzisiaj przymierzałam rzeczy które nosiłam wcześniej, tragedia!!! w nic nie wchodze to znaczy nawet do połowy ud spodnie nie wsunę. Co dalej nie wiem ,ale schudnąć muszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka oto ja 0 Napisano Maj 19, 2013 hej kochane ale tutaj cisza ja oczywiscie was czytam tylko nie mialam czasu zadladać na dłużej aby napisać w czoraj moje maleństwo miało wyprawiane pierwsze urodzinki zabiegana byłam strasznie..............................z dieta było na bakier waga 74,500 pomału idzie w dól...zaczynam starania o maluszka wiec chyba za dużo nie schudnę do tego czasu niestety taka opcja teraz jest dla nie najlepsza zobaczymy co dalej pk lece pa.............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baja47 Napisano Maj 20, 2013 co tutaj tak cicho? kawa z rana i może musli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mala91 Napisano Maj 21, 2013 Cześć Dziewczyny:) Jestem jestem ale ciężko mi idzie odchudzanie...Mam nadzieje, że Wasze wyniki odchudzania są lepsze od moich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baja47 Napisano Maj 22, 2013 mi też dieta idzie ciężko, ale ide do przodu i zobaczymy. jak zwykle kawa i 3 wafle ryzowe. Musze przejść na same warzywa z mięsem białym, może to podgoni mój metabolizm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mala91 Napisano Maj 24, 2013 Halo Dziewczyny jesteście???!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mamcia29 Napisano Maj 24, 2013 Dziewczyny nie odzywam sie bo jestem z moja córeczką w szpitalu. Już jest lepiej ale w zeszłym tygodniu było bardzo groźnie. Aż nie chce o tym myśleć. Schudlam juz chyba te 10 kilo z nerwów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mamcia29 Napisano Maj 24, 2013 Dziewczyny nie odzywam sie bo jestem z moja córeczką w szpitalu. Już jest lepiej ale w zeszłym tygodniu było bardzo groźnie. Aż nie chce o tym myśleć. Schudlam juz chyba te 10 kilo z nerwów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baja47 Napisano Maj 26, 2013 ja jestem tylko nie miałam czasu pisać. Do końca czerwca chce schudnąć do 65kilo. Tylko pogoda mnie nie nastraja do dietowania. Ale co tam jak wyjdzie słońce to będe lżejsza o parę kilo, a wy dziewczyny dalej dietkujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baja47 Napisano Maj 27, 2013 niedziela minęła i dobrze, bo na weekend zawsze dojadam. kawa z rana i kilka wafli ryżowych , na obiad dużo wody . Bardzo mało piję, tylko kawa potem druga i wieczorem czasami sok z jabłek i koniec. Skórę mam suchą i lekko pomarszczoną ostanio obliczyłam ,że przez cały dzień wypijam 1 litr, to stanowczo za mało.Od dzisiaj musze wypić przynajmniej 2 litry. Wieczorem napisze czy mi sie udało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tereska76t Napisano Kwiecień 17, 2014 też duzo piję i to głównie rozcieńczone soki - marchwiowy, pomidorowy i czasmi jabłkowy ale w stosunku 1:1 żeby nie była za bardzo kaloryczny. 2x w tygodniu zakładam sobie pas wibrujący na brzuch i uda i on świetnie wpływa na cellulit. Stosuję też slimgreen z zieloną kawą 1 tabletkę dziennie. Do tego tran - ale on przede wszystkim na skórę bo jak człowiek się odchudza i mniej je to może wystąpić problem z cera itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach