Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia585

Mąż nie pozwala mi się normalnie ubierać

Polecane posty

"qqwwee Pozatym taki stroj powinien byc uznawany za molestowanie seksualne mezczyzn;p Myslisz ze mam ochote zeby np jadac ulica, badz idac chodnikiem jakas kobieta mnie rozkojarzala i ukierunkowywala mysli na seks" xxxxxx strasznie zes wyposzczony;-) byles moze z tym u seksuologa bo to juz zakrwa na obsesje?;-) a co ty jestes pepkiem swiata zeby jakas laske na ulicy obchcodzilo to, ze jestes caly czas podjarany?;-) ;-) nie pochlebiaj sobie xxxx To rodzaj molestowania. Jakbys sie czula gdyby szef ci robil co chwile seksualne aluzje? xxxx poradzilabym mu wizyte u seksualoga - tak jak tobie;-) poza tym mam szefowa;-) xxx No to my takie aluzje mamy patrzac na wasze ciala. dziekuje i pozdrawiam. xxxx podziekowania przyjete ;-) i mowilam - wypowiedaj sie za siebie samego, nie podpieraj sie innymi bo to nie ladnie;-)

Gość qqwwee
Czyli bije od Ciebie hipokrycja bo mnie jako molestowanego wysyłasz do specjalisty a w swoim przypadklu wysłałabys molestujacego. Wybacz ale nie zamierzam isc i brac leku obnizajace libido tylko dlatego zebys Ty mogła paradować w takich ubraniach. PS mam prawo pisać my i podpierać się innymi którzy myślą tak samo a że myslą to wiem w przeciwieństwie do Ciebie gdyz nieakceptujesz pewnych spraw i masz ciezki charakter wiec w twoim otoczeniu mężczyźni pewnie odpuszczaja sobie dyskusje z Toba dlatego niezdziwilbym sie gdybys miala problemy w utrzymaniu zwiazku gdzie jestes wielka i wszechwiedząca. I wybacz ale jestes kobieta wiec co ty mozesz wiedziec co nas podnieca i kiedy czujemy sie molestowani itd. Przemoc w rodzinie tez do niedawna byla uznawana jednokierunkowo a jak wiesz pewnie coraz glosniej o tym w mediach a nawet w otoczeniu kazdego z nas mozna ogladac przyklady gdzie to kobieta zneca sie fizycznie i psychicznie na mezczyzna. Wiec dlaczego nie potrafisz zaakcepotwac ze mozecie nas "molestowac" swoim strojem i zachowaniem? Wiesz na czym polega zycie spoleczne i wolnosc? Bo ja po kilku twoich postach widze ze nie i masz z tym problem zeby zaakceptowac ze inni tez maja swoje prawa i potrzeby a nie liczysz sie tylko Ty. Pewnie jestes rozpieszczoną jedynaczką i stad Twoje nastawienie do innych.

qqwwee - podniecają mnie długie włosy czy to znaczy, że mogę pozwać długowłosych mężczyzn o molestowanie seksualne? :D

"qqwwee Czyli bije od Ciebie hipokrycja bo mnie jako molestowanego wysyłasz do specjalisty a w swoim przypadklu wysłałabys molestujacego." xxx ja nie uwazam ze ty masz problem z molestowaniem i nigdzie nie napisalam ze czuje sie molestowana przez ciebie;-) nie pochlebiaj sobie ;-) ;-) ja napislam ze ty widzisz wszedzie seks i wbijasz kobietom wzrok w ich krocze - i tutaj widze pewny problem z rozladowywniem napiecia czy popedu wrecz;/ xxxx Wybacz ale nie zamierzam isc i brac leku obnizajace libido tylko dlatego zebys Ty mogła paradować w takich ubraniach. xxxx i vice versa;-0 jelsi o mnie chodzi mozesz sobie wbijac wzrok w moj odbyt i sie tym rozkoszowac - bo jedyne co morzesz to patrzec;-) mi tam to ie przeszkadza;-) choc styl ubioru autorki nie ejst moim - ale zdarza mi sie zaszalec;-) xxx PS mam prawo pisać my i podpierać się innymi którzy myślą tak samo a że myslą to wiem w przeciwieństwie do Ciebie" xxxx nie nie masz takiego prawa - ja to odbieram jako strach przed interlokutorka;-) jak piszesz my to sam siobie, niewykluczone, ze wydajesz sie silniejszy - w koncu w kupie razniej;-) xxxx gdyz nieakceptujesz pewnych spraw i masz ciezki charakter wiec w twoim otoczeniu mężczyźni pewnie odpuszczaja sobie dyskusje z Toba" xxxxx to jest twoja subiektywna ocena - a tak naprawde to nie wiesz co mezczyzni robia i mowia w moijej obecnosci i mozesz sobie tylko pofantazjowac na ten temat - podobnie jak fantazjujesz o czyichs obcislysch w krkoku spodniach czy legginsach;-) xxxx dlatego niezdziwilbym sie gdybys miala problemy w utrzymaniu zwiazku gdzie jestes wielka i wszechwiedząca. xxx oj, zdziwilbys sie, zdziwil ;-)) xxx I wybacz ale jestes kobieta wiec co ty mozesz wiedziec co nas podnieca i kiedy czujemy sie molestowani itd. xxxx bo nie ejstes jedynym factem - pomimo ze probujesz sie wypowidac w iminiu wszystkich;-), bo znam mezczyn - i roznych;-) bo sie nimi kumpluje i pracuje, bo z jednym sypiam, a w przeszlosci wielu uwiodlam - wiec wydaje mi sie ze co nieco wiem o podniecaniu facetow;-) xxx emoc w rodzinie tez do niedawna byla uznawana jednokierunkowo a jak wiesz pewnie coraz glosniej o tym w mediach a nawet w otoczeniu kazdego z nas mozna ogladac przyklady gdzie to kobieta zneca sie fizycznie i psychicznie na mezczyzna. xxxxx a co to ma wspolnego z topikiem, hm? rownie dobrzez moge sie podzielic wiedza ze w afryce dzieci gloduja xxxx Wiec dlaczego nie potrafisz zaakcepotwac ze mozecie nas "molestowac" swoim strojem i zachowaniem? xxxx alez ja to widze inaczej - to ze ty czujesz sie molestowany dajmy na to cyt"moja szparka w leginsach";-) to twoj problem i tylko twoj;-) dlatego ja nie przestane nosic legginsow nawet jakbys na ich widok mial mimowolny wytrysk - zyjesz w spoleczenstwie i to ty sie muisz dostosowac a nie spoelczesntwo do ciebie, as easy as it is;-) xxx Wiesz na czym polega zycie spoleczne i wolnosc? xxx na dostosowaniu - mam problem, to go rozwiazuje, anie likwiduje cos co subiektywnie uwazam za problem. Mnie obydzaja faceci z grubymi brzuchami - ale to moj problem, nie oczekuje ze ktos wprowadzi zakaz nie pozawalajacy im wychodzic z domu ;-) xxx Bo ja po kilku twoich postach widze ze nie i masz z tym problem zeby zaakceptowac ze inni tez maja swoje prawa i potrzeby a nie liczysz sie tylko Ty. xxxx dla ciebie twoje potrzeby sa wazne - a dla mnie moje - a moja potrzeba moze byc chodzenie w kusej sukience bo tak mi odpowida i tyle w tamacie;-) xxx Pewnie jestes rozpieszczoną jedynaczką i stad Twoje nastawienie do innych. xxxx jasne - albo moze jestem kosmitka z wielka krosta na nosie, co nie?;-) koncza sie argumenty, czujesz przewage to zaczynasz obrazac - stary i tani chwyt;-)

Gość jurny szlachcic
ROR - koleżanko/kolego - absolutnie mistrzowski trolling. Do tego też trzeba, wbrew pozorom, mieć talent. Czekam na więcej w kolejnych tematach.