Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewela232

wpadka 3 miesiące po porodzie

Polecane posty

Gość ewela232

boże dokładnie 4 miesiące temu urodziłąm swoją córkę a dziś dowiaduje się że znowu jestem w ciąży dodam że to już trzecia ciąża pierwsze dziecko zmarło podczas porodu szybko postaraliśmy się o następne a teraz nie planowaliśmy tego nie wiem co robić i myśleć pomocy... musze z kimś pogadać

Gość nefretetee
zabezpeiczalas sie?

Gość dorotka z kokohutka
pogadaj z mezem. strasznie latwi ci przychodzi pisanie o tym wszystkim mam na mysli tragedię.

nie uwierzysz, al zazdroszcze Ci i mysle, ze to los do Was sie usmiechnął

Gość Przybyłam i zobaczyłam
no a z czym masz problem??????/ Urodzisz i już

Gość pannaanna223323
nie martw sie tak mialo byc - za pare lat bedziesz sie cieszyc, ze masz 2 odchowane :)

Gość onionoo
chyba dobrze, duzo bym dala za taka wpadke zaraz po dziecku, teraz mam dziecko letnie i problemy z zajsciem, dziekuj bogu

Gość bądź szczęśliwa
:)

Gość jestem kobieta, woda perla
pewnie sie nie zabezpieczalas..powinnas wiedziec ze po ciazy organizm jest rozregulowany i to najlepszy moment na wpadke..po to sa tabletki dla karmiacych chociazby..teraz pozostaje ci usunac albo urodzic

Gość mama mia666666666
ja tez w listopadzie urodzilam synka i dlatego juz pod koniec styczna pędziłam po tabletki antykoncepcyjne

Gość ewela232
nie latwo uwiez moje dziecko miało wade genetyczną nikomu tego nie życze już tego nie rozstrząsam widocznie tak musiało być boże może to glupie ale boję się co ludzie powiedzą

Gość zuli
ja Ci zazdroszcze Może 3 miesiące to szybko ale dzieci beda sie razem wychowywac... Wiem ze pewnie boisz sie ze nie dasz rady ze za duzo na raz ale to tylko na początku. Nój mąż wychowywał się razem z siąstra Bo On urodził się w styczniu a ona w listopadzie tego samego roku:)

Gość tasia 600
No wlasnie tak jest polozna nawet uprzedza ,ze bardzo latwo zaliczyc wpadke odrazu po urodzeniu dziecka.Moja znajoma leczyla sie bo nie mogla zajsc w ciaze 8 lat i jak urodzila,odrazu zaczeli starac sie o drugie ,bo lekarz im powiedzial ze wtedy maja wieksze szanse.Trzeba bylo uwazac :) A teraz moge Ci pogratulowac wszystko bedzie ok.

Gość jestem kobieta, woda perla
oczywiscie fajnie jak dziecko ma rodzenstwo ale uwazam ze tak szybko jedno po drugim nie powinno byc, ze powinno sie najpierw jednemu przez te pierwsze 2-3 lata poswiecic uwage..

Gość jaka głupia przejmuje sie co l
udzie powiedza?!

Gość Też bym tak chciała.
Teraz jak dziewczyna wyżej mam problemy dziecko ma już 5 lat i takie same siedzi.Jak się bawi to serce mi się kraja jak mówi że samemu mu nudno,że nie ma się z kim bawić itp.

Gość dorotka z kokohutka
ludźmi to bym sie najmniej przejmowala wiesz czemu? Bo im nikt nie dogodzi :-) To Wasze życie!!!!!!!!!!!!!!

Gość ewela232
a jeszcze rodzina męza masakra straszni snobi dziecka nie usunę juz jedno dziecko straciłam, po prostu boję sie ludzkiego gadania

Gość b.e.a.t.a
A co tu robic.. jesli mysleliscie o drugim dziecku w przyszlosci, to nawet lepiej sie stalo. Przygotuj sie na ciezki rok -czeka Cie opieka nad niemowlakiem bedac w ciazy, a pozniej zajecie sie noworodkiem i rocznym dzieckiem, brak snu w dzien i w nocy, kupno podwojnego wozka itp.

Gość dorotka z kokohutka
ludzie sobie obgadują no i co z tego, po co sie tym przejmujesz? to wplywa jakos na twoje zycie, ze oni sobie gadają pod nosem? żyjesz dla nich?

Gość przerażona tabletka
nie martw się, ja zaszłam 5 mc po porodzie i też miałam głupie obawy, co ludzie powiedzą, co powie rodzina. Ale doszłam do wniosku,że to moje życie, moje dzieci i mam głęboko w du... co inni będą mówić, w końcu to my z mężem utrzymujemy je i wychowujemy :)

Gość apudlina
o matko ale masz problem ludzkie gadanie miej to w d....pie daleko to twoje zycie twoej dziedzi i miej w nosie ludzkie gadanie

Gość ewela232
ok pogadam z mężem może będzie ok zato mój gim będzie miał mine jak dowie się ze znowu w ciąży jestem

Gość dokladnie mialam to samo
( a przedte tak dlugo nie moglam zajsc w ciaze,ze nie wierzylam ze tak zwyczjnie wpadne). Fakt, bylam potwornie zmeczona, bo poprzednia ciaze przelezalam a przedtem poronienia. O dziwo, ta nieplanowana dala mi wielkiego kopa, zasuwalam, dobrze sie czulam, poród - bajka ( pierwszy - koszmar) potem sie dwoje dzieci za jednym zamachem chowalo, na poczatku ciezko, ale potem to naprawde wielka wygoda! - na zimno pewnie by, sie nie zdecydowala. A tak wyszlo super.

Gość ewela232
dzięki za dodanie mi otuchy fajne z was babki ja uciekam bo moja mala placze

Gość kaskada26
jesteś patolożką i prostaczką skoro przejmujesz się opinią ludzi a nie tym,ze klepiesz dzieci jedno po drugim i nie wiesz co to zabiezpiecznie!!:O

miedzy pierwszym a drugim moim synem jest 13 miesiecy róznicy. dzis to juz 18 i 17 latkowie :) wszystko za jednym zamachem dziś jak papużki nierozłączki;)

wybacz ale po tym co przeczytałam odnosze wrażenie, że jesteś bardzo młodą niedojrzałą dziewczynką / tekst co ludzie powiedzą/ rozwalił mnie na łopatki........... i to Twój problem? Weź się ogarnij

nie Ty pierwsza i nie ostatnia zaszłaś w ciążę zaraz po drugiej i nie rób z tego sensacji bo tylko się ośmieszasz.