Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buciki bez podeszwy

Ciaza, mezczyzna problem

Polecane posty

Gość buciki bez podeszwy

Czy zdarzylo wam sie tak ze mezczyzna z ktorym jestescie nie cieszy sie z ciazy? Jaki jest podlamany a udaje ze jest wszystko ok zeby nie sprawic partnerce za duzej przykrosci. Czy po urodzeniu dziecka jego nastawienie moze sie zmienic (jak juz zobaczy dziecko) czy jednak taki zwiazek ostatecznie ma wieksza szanse na porazke? On widac ze chce wziac odpowiedzialnosc za swoje czyny a ta sytuacja widac ze mu nie odpowida. Czy ktos byl w podobnej sytuacji

Gość buciki bez podeszwy
Chyba kocha, pelnoletnosc ma juz dawno za soba

Gość buciki bez podeszwy
chociaz mam przeczucie ze mial romans przed ciaza i w trakcie (nie mam dowodow opieram sie tylko na przeczuciu)

ale czy ciaza byla wasza wspolna decyzja na pewno?

Gość buciki bez podeszwy
Tak wpadka. Ja wlasciwie sie ucieszylam on no jakby nie do konca. Mowi ze kocha no ale pewnosci nie mam. Czasem ktos cos mowi lub robi mimo ze czuje inaczej

Gość defwfew43y54
wpadka on pewnie romansował przed ciążą on pewnie romansował w trakcie ciąży on się nie cieszy z ciąży fajnie budujecie związki :P

no to jak wpadka - nieplanowane - to z czego sie ma cieszyc? nie rozumiem - jak mi sie przytrafia cos czego nie planuje - to raczej krzyzuje mi to szyki i nigdy nie wpadam w radosc;/ zwlaszca jesli to ma konsekwencje na reszte zycia....

Gość buciki bez podeszwy
Myslelismy o dziecku i rozmawiaismy ale raczej mniej wiecej za rok. Ja w pierwszej chwili bylam przerazona ale przerazenie mu nie minelo. On jakby zaakceptowal sytuacje no ale chyba wciaz sie nie cieszy. Wydaje mi sie ze robi dobra mine do zlej gry.

Gość buciki bez podeszwy
Poprawka - ja w pierwszej chwili bylam przerazona ale przerazenie mi minelo a jemu raczej nie. Planujemy rowniez slub po narodzinach dziecka

Gość Bubble Shooter
Nie ma rady, musisz poczekac-i sie przekonasz, nikt tu Ci gotowej recepty nie da ani nie zapewni, ze facet podola obowiazkom.

Gość łojezusmarija
a kto by się cieszył z wpadki? jak wpadka to niechciane, nie dziwię mu się... pewnie facet u szczytu formy to chciał pożyć a tu dzieciak się trafił. może kocha inną a wobec ciebie czuje powinność i dlatego jest taki przybity? zapytaj go wprost. mi sen z powiek spędzają takie pytania i zawsze prędzej czy później pytam mojego faceta o to, co mnie nurtuje. tak w niepewności nie da się żyć, musisz go wprost zapytać bez podchodów i owijania w bawełnę bo może się okazać, że powód jest błahy i poprawisz mu humor i podniesiesz na duchu dzięki kilku słowom. mam nadzieję, że będzie ok. pozdrawiam :)

Gość buciki bez podeszwy
Wiem ze trudno okreslic jak sie bedzie zachowywal. Moze byc taki poprawny. Bo w sumie teraz taki jest. Niby pomaga, nie kloci sie itd ale stal sie czasem taki jakby nieobecny. Jesli ma ten romans (nie mam pewnosci) to przeciez moglby odejsc. Nie wiem co myslec o takim zachowaniu.

Gość potrzebujaca!!!!
moj facet kocham powiedzial mi dopiero po 3 latach ( tdzien temu) ale okazywal zawsze ..ryzyko wpadki mamy za soba na szczescie..bo obecnie nie planuje obylo sie bez ciazy- jego reakcja radosc ze strachem ches ze strachem...na przemian- i do teraz czesto wspomina ze bardzo chce miec ze mna dziecko....ach kocham go na maxa nigdy niebylam tak szczesliwa a..( mam juz dziecko mialam kiedys meza, nie myslalam ze los da mi taka szanse na szczescie)

Gość buciki bez podeszwy
łojezusmarija --> ja w koncu zaakceptowalam i teraz sie ciesze. Chociaz zaczynam jakby coraz mniej. Nie wiem moze przybijja go problemy w pracy. W pewnym momencie myslalam ze sie ucieszyl i zaakceptowal to bo kupil nawet kwiaty i zabral na kolacje. Wczesniej przed wpadka tozmawialismy troche o naszej przyszlosci ale mialam wrazenie ze nie spieszyl sie z zareczynami mimo ze juz jakis czas ze soba mieszkalismy

Gość elzbietka101
robi mówi tak z poczucia obowiązku, jak dziecko skończy 5-6 lat poprosi o rozwód, wykazałaś się dużą nieodpowiedzialnością decydując się na dziecko przed slubem i postawiłaś gościa pod scianą

Gość buciki bez podeszwy
Nie tak do konca pod sciana. Poniewaz to byla wpadka przeciez nie planowalam tego.

Gość elzbietka101
ale to kobieta ma wiedzieć kiedy może zajść w ciąże, a jak nie jest pewna to trzeba mu proponowć seks w gumce i tyle

Gość kfef
Buciki.. nie martw się na zapas pogadaj z nim co on tak naprawde czuje i jakie są jego obawy jeśli takie posiada, wiesz różnie to może być a może faktycznie nie myślał o tym jeszcze ale nie panikuj

Gość kolejna głupia baba
kolejna głupia baba, której ciąża SIĘ PRZTTRAFIA i z czego tu się cieszyć ? z czyjeś głupoty i nieodpowiedzialności ?

Gość buciki bez podeszwy
elzbietka101 -> za wpadke sa odpowiedzialne dwie osoby chyba ze ktos ja planuje i jest nieuczciwy to inna melodia. On jest czlowiekiem ktoremu trudno jest mowic o uczuciach. Nie jeden raz nawiazywalismy temat dziecka naszej przyszlosci. O moich obawach. Mowil ze jest zestresowany, ze problemy w pracy. Niby chce wspolnej przyszlosci itd ale mam wrazenie ze jest nie do konca w tym wszytskim szczery. Moze wyolbrzymiam. Wczesniej byl bardziej pelen zycia a teraz jakby przygasl. Nieraz mam wrazenie ze stara po sobie tego wszstkiego pokazywac, ze jest jak dawniej ale wydaje mi sie ze udaje tylko.

Gość buciki bez podeszwy
kolejna głupia baba --> nie ma 100% zabezpieczenia przed ciaza

Gość elzbietka101
100 %-towe zabezpieczenie to brak seksu, zawsze mogłaś powiedzieć że nie jesteś dzisiaj pewna, albo oprócz tabletek użyć też gumek

Gość klef
buciki - to dobrze by było żeby koleś sie szybko pozbierał bo za niedługo bedzie tatusiem i niech sie zastanowi jakim chce być ojcem i co przekazać temu dziecku w końcu dziecko niczemu nie jest winne, a zastanawialas sie usunąć?

Gość buciki bez podeszwy
Jak nie bylam pewna to mu mowilam.

Gość elzbietka101
to trzeba było powiedzieć że bez gumy dzisiaj ani rusz, albo wcale

Gość buciki bez podeszwy
W pierwszej chwili pomyslalam ale wyszlo ze nie usunelam. Wiesz wydaje mi sie ze mimo iz bedzie cierpial wewenetrznie to bedzie sie dobrze zajmowal dzieckiem. Ma syna z poprzedniego malzenstwa (planowane) wiec widze tez jaki jest dla niego. No ale tutaj jest wpadka a tam planowane. Zastnawiam sie czy jesli faktycznie ma romans to po urodzeniu dziecka go zakonczy (ale nie mam pewna co do tego nie mam dowodu)

Gość elzbietka101
już mówiłam, jak są jakieś watpliwości to już widać że nic z tego nie będzie, żal mi cię, ale sama takie coś przerabiałam