Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Athelgast

Czy powinienem odpuścić?

Polecane posty

Poznałem w necie pewną dziewczynę. Wszystko niby jest w porządku, bo nawijamy na tej samej fali. I z wyglądu też w moim typie. Kilka razy zrobiła aluzje, że chce się spotkać w realu. Jednak, ja jako 28-letni prawik, nie czuję do końca, że się do tego nadaję. Boję się niespodzianek. Co zrobić...?

Gość Kurza__stopa
czytając twoje posty - tak powinienes odpuscić. Zwolennik teorii rasowych nie jest potrzebny żadnej kobiecie

Co jest złego w zostaniu prawikiem do końca. Tu raczej nie chodzi o strach.Nie wiem, czy nie sprzeciwię się Bożym planom odnośnie mojej osoby. I nie wiem, czy nie przyjdą wyrzuty sumienia. Ja jestem szlachetny i mam mentalność purytańską. Poza tym to polka. Polki jedzą zazwyczaj wieprzowinę, a mnie to brzydzi...

Gość Kurza__stopa
jaka prawda? że jesteś tchórzem i masz popaprane podejscie do ludzi rodem z mein kampf? mnie to nie kole, mnie to zniesmacza

Wracamy do tematu. Wyrażajcie swoje opinie, a ja będę się z nimi liczył. Tylko szczerze... Traktujcie to jak małe referendum...

Sprawa jest prosta, albo chcesz działać z kobietami, albo nie. To do Ciebie pytanie. Ale przy Twoich poglądach i doświadczeniu będzie ciężko znaleźć normalną dziewczynę.

Ja chcę, ale jest zły i sfrustrowany mienia, kiedy mi się udaje. Zaczynam mieć wyrzuty sumienia kiedy mi się udaje. Nie czuję się do końca gotowy... Poza tym czuję że mam coś do stracenia (nie będę człowiekiem idealnym)