Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgyhujhgg

Tabletki antykoncepcyjne i brak okresu?

Polecane posty

Gość dfgyhujhgg

Ostatni okres spóźniał mi się dwa tygodnie (wtedy jeszcze nie brałam tabletek) Ogólnie miesiączki mam już regularne. Wtedy zaczęłam się martwić że jestem w ciąży więc zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywny. No i właśnie jak dostałam tą miesiączkę to zaczęłam swoje pierwsze opakowanie tabletek antykoncepcyjnych (Zoely). miesiączke powinnam dostać w tym czasie co się bierze te 4 żółte tabletki placebo, a właśnie jej nie dostałam. Nie jestem obeznana w tym temacie więc pytam czy to jest normalne. Jakoś w połowie brania tabletek dostałam plamienia. W tamtym miesiącu co wtedy mi sie okres spozniał i nie bralam jeszcze tabletek tez miałam plamienia. Czym one są spowodowane? Dzisiaj własnie skończyłam te opakowanie zoely i od jutra powinnam zaczac nowe, ale z racji że nie mam teraz takiej potrzeby (chłopak wyjechał) to nie będe ich brała bo to mija sie z celem .

Gość dfgyhujhgg
no i przyznam że czasami zapominałam brać tabletke o tej godzinie co sobie wyznaczyłam . Ale zawsze brałam ją w ciąagu 12 godzin więc to chyba nie ma znaczenia .

Gość dfgyhujhgg
aa i moge jeszcze dodać że tamtą miesiączkę miałam strasznie skąpą a zawsze mialam takie dość obfite