Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ma-ma...

promocje Klub CCC kiedy?

Polecane posty

Gość ma-ma...

Ktoś wie kiedy będą jakieś promocje, rabaty dla posiadaczy karty członkowskiej CCC?

Gość Te ich promocje to o dupe
rozbić. Napisza Ci smsa jak podałaś numer.

Gość yuiiooioiio
to jest pic na wode...mi tylko raz w ciagu 3 miesiecy przyszedl sms, ze w dniach takich a takich znizka 10% na nową kolekcje, po prostu super :O

Gość ma-ma...
No wiem jak to jest, ale mi już parę razy przychodziły sms ze zniżkami i jak ja i mąż kupiliśmy w sumie buty za 500 zł to 100 mniej zapłaciliśmy, a teraz upatrzyłam sobie sandałki i zastanawiam się czy się wstrzymać czy iść na żywioł i kupić, ale jak w ten weekend albo w następny będzie rabat to mnie trafi...

Gość Kup ale w nich nie chodź
Do 30 dni mozesz zwrócić w razie gdyby były później przecenione i kupisz jeszcze raz, ze znizką :D

Gość ma-ma...
No :))) ale ja już bym w nich śmigała... Zaraz poszukam jakiegoś dojścia.

Gość Jak bedzie to najwyzej jakas
10 procent. Jak znam zycie. Nie wiem za ile te sandały ale żebys pozniej nie miala tak ze nie kupisz a pozniej juz nie bedzie twojego rozmiaru.

Gość Ja kiedyś pracowalam w CCC
i mialam karty znizkowe 30% wiec z nich korzystalam i nie patrzylam na te promocje CCC klubu

Gość Ja kiedyś pracowalam w CCC
Swoją drogą duzo dziewczyn sprzedawalo te karty zniżkowe na allegro. Jak komus zalezy na drogich butach to czasami serio sie oplaca kupic taką znizke, wklep sobie w allegro karta rabatowa ccc, powinno byc.

Gość ma-ma...
Właśnie znalazłam u mnie w mieście dziewczynę, która sprzedaje kupony na 30 % zniżki, więc załatwione. Mam popularny rozmiar 37, no niektóry model muszę wziąć 38, więc potem będzie przebrane, jutro kupuję:))))

Gość gość
Witam, mam pytanie jak należę do ccc club to czy mogę skorzystać z rabatów nie mając karty przy sobie ??? Np. podając swoje dane by sprzedawczyni znalazła mnie w systemie ???

Gość marines555
Zamiast czekać na promocje polecam wejść na stronę https://www.qpony.pl i po prostu pobrać kupony zniżkowe. Jest tam masa zniżek m. in. do CCC ale też wielu innych sieciówek z ciuchami, butami a nawet do marketów, sklepów spożywczych, restauracji, obiektów sportowych i kin. Wszystko w jednej aplikacji mobilnej :)

Gość gość
jak wpisac numer zeby mozna bylo sie zalogowac na stronie ccc klub? posiadam karte na stronie wpisuje caly ten numer i swoj numer telefonu i nie da sie zalogowac caly czas mi wyskakuje zly numer karty lub telefonu lecz telefon jest na 100% dobrze wpisany, numer karty tez caly wpisuje i nic

Gość gość22222222
tez mam ten sam problem z logowaniem. Pomoze ktos???

Gość gość
Kurcze no.ja też nie moge,może komuś się udało i zdradzi jak to zrobić