Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość f;glbfn'h

Co jest grane?

Polecane posty

Gość f;glbfn'h

Witam. Pisałam już tutaj:) Ostatnio między mną a chłopakiem było źle. Po jednej z kłótni przestał się odzywać. Udało mi się złapać z nim jakiś kontakt i powiedział, że się chce pogodzić. Przyszedł do mnie przed ważnym egzaminem, bo stwierdził, że sobie nigdy nie wybaczy, jeśli nie zdam ze stresu. Po egzaminie jakby nigdy nic 0 kontaktu przez parę dni. Później znów to samo, ciągle zmieniał zdanie. Napisał, że zrozumiał swój błąd i dotarło do niego jak mnie bardzo skrzywdził.Widziałam się z nim 2 razy, wszystko było dobrze. A dzisiaj znowu pododawał jakieś dziwne posty, po zablokował mnie wszędzie i wył telefon. Nie wiem już co jest grane.

Gość f;glbfn'h
Tyle też wiem, ale i tak dziękuję za odpowiedź. Nie wiem co mu 'odwaliło' i chyba się nie dowiem:(

Gość f;glbfn'h
up

Gość f;glbfn'h
Zadzwoniłam do niego, odebrał jego kumpel. Usłyszałam mnóstwo niemiłych rzeczy jak np. idź się leczyć chora s... Ten człowiek w ogóle mnie nie zna, a już wcześniej się wtrącał. Raz mu wyrwał telefon i powiedział, że X mnie nie chce i mam mu dać spokój. Nasz wspólny przyjaciel, który zawsze do niego docierał próbował z nim pogadać, że to jest chore i te dziwne towarzystwo zrobiło mu wodę z mózgu. Efekt jeszcze gorszy. Odwaliło mu kompletnie...

Gość f;glbfn'h
up

Gość no raczej nie pomozemy
jak mu wyl telefon to moze w wilka sie zmienil:P jak sie gownazeria dorwie do kompa to caly net zasmiecic potrafi... ZYCIE JEST W REALU A NIE W NECIE -BLOKOWANIE, DODAWANIE POSTOW...LUDZIE OBUDZCIE SIE!!!

Gość palinka4567
Jakie posty dodawał? Na forum publicznym Cie obrazal? Jelsi tak to nie warto sie o niego starac

Gość jak to co jest grane
stacja Złote Przeboje

Gość f;glbfn'h
Posty na swoim fp robiące z niego ofiarę. Zamiast porozmawiać, to ciągle coś dodaje. Wali mu kompletnie. Jego kolega zwyzywał mnie telefonicznie.

Powiedz mu że nie chcesz z nim być. Że skoro jest tak dziecinny to go nie potrzebujesz już, dasz sobie radę i bez niego. Zasługujesz na kogoś leszego kto doceni to że się starasz!

Gość palinka4567
Olej takiego palanta, jest mnostwo fajnych facetow, niemecz sie!

Gość sabadababidibi
A ile macie lat?

Gość f;glbfn'h
ja 22 on 23, parę miechów różnicy.

Gość f;glbfn'h
Macie rację. Gadałam z jego kumplem i sam powiedział mi, że nie warto, bo jestem fajną dziewczyną.

Gość O JEJUSIUUUU
prosze ..troche szacunku do siebie !!!! przeciez widac odrazu ze koles cie nie sznauje skoro pozwala na obrazanie ciebie!!! gówniarstwo i tyle... jestes napewno fajna dziewczyna i znajdziesz kogos kto bedzie ciebie szanował :)

Gość f;glbfn'h
:)