Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bat-man

Dziewczyny

Polecane posty

Vera ale to nie ja.:( Bó czy jesteś fetyszystką penisów?:( Bat-man myślę że od orgazmu pochwowego nie tylko potrzebny jest penis.:(

Taki penis, gdy tylko poczuje śluz jeszcze bardziej się napnie, napręży. I wytryśnie spermą. To uczta dla oczu i dla podniebienia. Pochyli się nad samicą, zwącha zapach śluzu pochwowo penisowego i zje. Dla mnie byłoby to bardzo na miejscu.

Zdecydowanie jestem fetyszystką kawową. 💤 Męskie dłonie- mogę się o nie ocierać i ocierać. I dać się nimi 'szorować'. Męskie stopy- lizać, całować, wodzić jezykiem, ssać palce, końcąc na kciuku. Wreszcie męska głowa- lubię na nią siadać- zwłaszcza na twarz. I oddawać to, co pochwa trzyma, gromadzi, magazynuje. Ramiona mniej, choć gdy takie silne mnie złapią i spomniewierają- lubię. Lubię również męskie plecy. Leżeć swoimi na nich, brzuchem leżeć też lubię. I jeszcze lubię męski język. Łapać go w usta, wssysać i kąsać. Oplatać swoim i dawać ślinę. No i lubię gdy meski język wpycha się we mnie. I tu i tam. Dobrze, pójdę już. Wrócę później. Może dzisiaj, może nie. Cześć.

Androgen 16 cm to jest penis średniej wielkości już jeśli chodzi o ścisłość. A Ty jakiego masz? Ranya wolisz jak do Ciebie pisze Ranya?:( Dlaczego nie lubisz Very?:(

Vercia nie udawaj już. Nie powiem co mam. Androgen wstydzisz się napisać jakiego masz.

Bat-man, weź ją od zaplecza. Na pewno się zdziwi. A jak nie pomoże to zacznij grę wstępną z gadżetami. Np.: zacznij od gaśnicy samochodowej.

Nie wiem Ona mnie onieśmiela Jak poczuję ten śluz Mój penis może się dziwnie zachowywać W nakładce