Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleńkaaaa

SMS od faceta?

Polecane posty

Gość oleńkaaaa

Czy facet, który nie odpisuje na SMSa jest normalny? Bardzo mi się podoba, napisałam do niego a On zero odzewu ;-( napiszcie co o tym myślicie. Dodam, że wiadomość, którą do niego napisałam była niezobowiązująca.

jest bardzo normlany;-) tyle, ze niezainteresowany jakas namolna panna najwyrazniej;-)

Gość so_sad___
do mnie też się nie odezwał... tylko, że ja mu podałam swój numer telefonu, a znamy się tylko z widzenia. dla mnie to był nie lada wyczyn, bo jestem chorobliwie nieśmiała (on chyba również), ale teraz to już w życiu nie zrobię pierwszego kroku...

Ludzie sa sztuczni, cholernie sztuczni i bawia sie w jakies glupie gierki. Teraz juz nie wiadomo czy komus zalezy czy juz mniej zalezy czy wcale. Ja takich pozerow nie lubie.

cukiereczka - sygnaly sa zawsze jasne - ale pelno analfabetek kt nie potrafia ich czytac;-)

Gość oleńkaaaa
Tylko, ze On mi dawał wyraźne znaki, ze mu sie podobam, albo mi się wydawało. Wiem ,ze jest nieśmiały, ale żeby nie odp na SMSa. Boli mnie to wszystko:-(

Gość so_sad___
kurcze nie wiem co o tym myśleć... zawsze byłam sama, znajomi mnie namawiali, żeby wziąć się w garść i podejść. a skutek taki, że jest gorzej niż było :(

moze ci sie jednak wydawalo, hm?;-) tak - na pewno jest niesmialy;-) nie przyjmujesz - widze- wersji, ze jest niezainteresowany ;-)

Gość Skarbie, on pewnie był pijany
albo naćpany a teraz to nawet Cię nie pamięta, przestań o nim myśleć i zajmij się kimś kto jest bardziej zainteresowany, na pewno masz tam kogoś na podorędziu (👄 tam gdzie lubisz najbardziej)

Nie zgodzilabym sie ze sygnaly sa zawsze jasne. Kobieta nigdy do konca nie zrozumie mezczyzny i na odwrot. Jasna to moze byc rozmowa miedzy facetem a facetem a nie miedzy facetem a kobieta. Tu zawsze sa niedopowiedzenia. Ale to tylko moj punkt widzenia i zalezy od sytuacji.

Gość oleńkaaaa
No tak. Wersja jest tylko jedna, jest niezainteresowany:-(

cukiereczka - jak nie ejstes pewna zapytaj innego faceta co takie zachowanie jego zdaniem moze oznaczac;-)

Gość oleńkaaaa
Skarbie, on pewnie był pijany- nie, nie był pijany ;-( ja już się nigdy nie zakocham... Mam już dość nieodwzajemnionych uczuć:-(

Gość Skarbie, on pewnie był pijany
pewnie się tylko zauroczyłaś, że się zakochałaś to za dużo powiedziane, teraz jesteś zła bo nie odwzajemnił zauroczenia, to normalne, kup sobie pocieszkę, obejrzyj coś fajnego, do jutra Ci przejdzie a niebawem pojawi się nowa postać w Twoim życiu ośmieli Cię i rozkwitniesz seksualnie, być może to będzie kobieta ?

Gość oleńkaaaa
Nie na pewno nie zakocham się już w żadnym facecie, a już na pewno w żadnej kobiecie! :-(

Gość ojcifaceci
oleńkaaaa - może nie miał kiedy odpisać bo był w pracy. A jeśli nie to znaczy, że nie jest zainteresowany.

Gość progonoza pogody 29
Ja mam gorzej, mi odpisuje, fajnie rozumiemy sie przez sms, sam prowadzac temat wchodzi na lruchy lod. Ale jak mu raz zaproponowalam spotkanie, to napisal, ze jutro nie moze. Mial napisac kiedy. Minal miesiac, pisze co slychac. I tak w kolo, podoba mi sie. Kiedys juz cosik miedzy nami bylo, ale sie urwalo. Ostatnio mu napisala, ze jestem stara baba :P i nie masz czasu na bzdety smsowe. Od tej pory sie nie odzywa :P

Gość ojcifaceci
progonoza pogody 29 - może ze mną piszesz te smsy? po Twoim opisie się zgadza.

Gość progonoza pogody 29
nie strasz!!!!

Gość progonoza pogody 29
a jesli tak, to chociaz napisz TO O CO CI KURWA CHODZi :P???

Gość ojcifaceci
progonoza pogody 29 - jak długo się znamy? i jaka jest Twoja pierwsza litera imienia? to będziemy wiedzieć.

Gość progonoza pogody 29
O nie nie!!! Wole ja wiedziec czy ty to ty :P Ale az mi sie wiezyc nie chce. Wiec podaj pierwsza litere imienia i miasta :D

Gość progonoza pogody 29
Ale watpie, ze ty to ty. Zapytales sie ile czasu sie znamy, a to ciezko okreslic. Watpie ze ten "moj" by pamietal ile dokladnie :P Ale mozesz mi napisac, dlaczego tak postepujesz skoro sytuacja taka sama jak u mnie. Ja z nim zawsze dobrze sie dogadywalam, bylismy bardziej jak kumpe. Troszke brakuje mi tej glupawki, ale sama pierwszego kroku nie zrobie o nie :P

Gość herrr
a co Ty mu właściwie napisałaś?

Gość progonoza pogody 29
:)