Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieska92

suchosc pochwy, pieczenie

Polecane posty

Gość niebieska92

Witam;) od paru dni odczuwam dyskomfort w pochwie, biore antybiotyki i czuje ze to przez nie, podczas stosunku dopiero poczulam jaka jestem sucha, bol byl tylko na samym brzegu, ocieranie, pieczenie, zero poslizgu, dopiero tam glebiej. Zastanawiam sie co zaczac uzywac, jakiego kremu? nie chce uzywac zadnych zelow np durexa ktore tylko chwilowo nawilza, chcialabym aby moja pochwa wrocila do poprzedniego stanu, moze znacie jakies masci?

Gość mami-016
Inti Moments -jego składniki utrzymują prawidłowe nawilżenie okolic intymnych, przynoszą ulgę podrażnionym okolicom i wspomagają ich regenerację. A więc nawilżenie + regeneracja. Na bazie naturalnych składników (m.in. aloes, zielona herbata, rumianek, rozmaryn). Jeśli jesteś zainteresowana, to napisz. Pozdrawiam, mami-016@gazeta.pl P.S. A tak w ogóle kobiety z grupą krwi 0 mają bardziej delikatną i cienką skórę w tych miejscach i wiecej cierpią na suchość

Gość mami-016
No i probiotyki przy antybiotyku!!!! To przede wszystkim, bo grzybica będzie jak nic!

Gość niebieska92
dziekuje a gdzie to dostac?

Gość mami-016
No właśnie napisz, to powiem Ci jak kupić:).

Gość mami-016
Mogę Ci odsprzedać ewentualnie zapisać do klubu CaliVity (to ich produkt) ale o szczegółach to na mailu. pozdrawiam, mami-016@gazeta.pl

Gość niebieska92
a nie znasz nic co mozna kupic od zaraz w aptece ??

Gość mami-016
Niestety, nie wiem, co można dobrego w aptece kupić jeśli chodzi o jakieś żele czy masci i czy będą skuteczne. Natomiast na pewno probiotyków masz masę, więc koniecznie weź coś osłonowego. Pozdrawiam, mami-016@gazeta.pl

Gość niebieska92
Znalazłam rozwiązanie. Smaruje od wczoraj pochwę margaryną Smakowita.Nie , że jest super poślizg to jeszcze pochwa pachnie jak świeży Bochenek.

Gość mami-016
jak to mówią: Polak wszystko potrafi;) Pozdrawiam i na przyszłość polecam Inti Moments:) mami-016@gazeta.pl