Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicniesciagalam

pobieraczek kaze mi zaplacic 800zl za cos czego nigdy nie sciagnelam!

Polecane posty

Gość nicniesciagalam

Wezwanie do zaplaty a jak nie to sprawa trafi do sadu! Nie wiem co mam robic, sie tylko zarejestrowalam I NIC nie sciagnelam a mi wmawiaja ze cos sciagalam I jak nie zaplace tych 8 stow to idzie na droge sadowa jeszcze napisali zebym sie nie 'sprzeciwiala' bo I tak wygraja maja jakies dowody. Jakie dowooody?Corobic , nic nie sciagalam

Gość papuuuuggga
nic im nie płać, to zwykli naciągacze. Nie odpowiadaj na ich wiadomości. Poczytaj o pobieraczku coś więcej w internecie. Bez obaw :) nic Ci nie zrobią

Gość ON....
To oszuści. Spokojnie:) Dostałaś wezwanie mailem?

Gość nicniesciagalam
Pomozcie!! Ktos cos mial z ta stronksa do czynienia czy jak

Gość umma
to naciągacze i oszuści, wpisz w google i przekonaj się ile na ten temat napisano. Śmiej się z tego i olej 🖐️

Gość nicniesciagalam
Dostalam wczoraj a dzis jakas babka dzwonila (ja glupia podalam nr kom) I wydzwania ze mam czas do miesiaca bo jak nie to nawet kare zaplacce I moge pojscdo wiezienia, jakis babsztyl nawiedzony nawet do slowa nie dal dojsc

też miałam taką akcję z tym całym pobieraczkiem. jak poszlam na policje, to nawet oni sie smiali ze co ja panikuję :) takich zgloszen bylo cale mnostwo... i pobieraczek z nikim nie wygrał , olej to , a nawet chyba jest jakis paragraf jak chcesz ich postraszyc

Nie masz co sie przejmować, Nic Ci nie zrobią, Ale kwota masakryczna, Zawsze jak chcieli to po 100 albo 150 zł. Mój facet też miał wezwania i nic mu nie zrobili. Koleżanka zaś zapłaciła te 100zł. O nich głośno było w tv, ale jak widać dalej ludzi naciągają ;/

Gość kotek kotka
Ja dostałam kiedyś też na coś ok 100 zł Też się z początku przejęłam, ale jak przejrzałam wpisy na forum, to mi ulżyło, to zwykli naciągacze Wpisz sobie "pobieraczek forum", "pobieraczek youtube" żadnej sprawie nigdy nie założyli nikomu, tylko czekają na to, aż się ktoś wystraszy i da im pieniądze Olej to :) P.S. A jak list przychodzi niepoleconym to mogą je sobie w dupę wsadzić