Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hula wiatr na wrzosach

TOP MODEL III - wreszcie nie ma czołowej płaczki

Polecane posty

Gość hula wiatr na wrzosach

w końcu odpadła Ania z blizną, koniec płaczów i lamentów... ale pałeczkę pierwszej skrzywdzonej RP przejmuje teraz dziewczyna która miała tatę alkoholika. CHociaż jej to współczuję naprawdę... tylko żeby nie przeginała z wyciąganiem tej historii przy każdej okazji.

i dobrze... tez oglądałam przed chwila :p masakra z tych dziewczyn... jak nie łzawe historie, to proba wygryzienia kazdej rywalki w podly sposob...

Gość chleba i igrzysk :)
MArceli mi szkoda, nie poszło jej najlepiej w tym odcinku, chociaż dobrze że Tamara się fajnie pokazała :P To moje kandydatki do finału :))

Gość może i tak
Marta ma chociaż warunki do bycia modelką, czasami wspomina o ojcu alkoholiku, ale nie przesadzajcie, ona nie robi z tego afery w każdym odcinku i w przeciwieństwie do Ani nie miała wpływu na zachowanie ojca, a tamta rozpaczała że ktoś jej kuflem przypierdzielił za przeproszeniem.

Gość heloiza999
powinni ten chiński ryj wyjebać :o Anka i tak szans nie miała

Marta ma warunki? Końska morda to warunki? Takie zęby jak ma ona to się kwalifikują do wyrwania i zastąpienia ich sztucznymi. Koń nie człowiek. Jak na nią patrzę to mi się samoocena podnosi, nadawałabym się za nią :D

a no Panna Made In China, jest denerwująca, chyba jej się we łbie od komplemetów poprzewracało :D

Pancerna Kołdora, mi też się Marta nie podoba, ale pewnie rzecz gustu, mi się ciągle wydaje że ona ma taką dużą głowę a połowa jej urody to włosy... jakby jej zrobić krótszą fryzurę to wyglądała by delikatnie mówiąc nieciekawie:)

Gość może i tak
To twoja ocena, może i czasami faktycznie ma dość dziwną twarz, ale koński ryj? Na niektórych sejach dobrze wyglda. A co sądzicie o Renacie?

Gość heloiza999
chińska jest coraz bardziej pojebana 1-2 programy i wylatuje :d kto wie czy nie w nastepnym już

Gość heloiza999
a ta taka cipkowata to w ogóle skąd to się tam wzięło :o🖐️

Renata jest ok, ale dopiero dzisiaj zauważyłam że ktoś taki tam jest:P Trochę mnie też irytuje Justyna (o ironio moja imienniczka) jest głośna i sprawia wrażenie infantylnej.. idiotki. Może jest to nawet słodkie, ale na dłuższą metę nie idzie na to patrzeć :P

która cipkowata??? :P A w ogóle to chyba ta edycja najbardziej mnie wciągnęła, żadnej tak nie przeżywałam... niezłe "szoł" "Tewuen" odstawił tym razem... z odcinak na odcinek coraz ciekawiej :P

Gość heloiza999
ta z ustami taniej dziwki która była dziś na końcu do wylotu z Anką Koryto :D a Renata na zdjeciach ładnie, ale jest brzydka dziewuchą

Gość może i tak
Dla mnie Justyna jest ok, polubiłam ją na castingach i szczerze mówiąc wolę ją niż Asię, której wiecznie coś nie pasuje.