Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motorbiker

Czy któraś z was marzy o motocykliście?

Polecane posty

Gość motorbiker

Wolicie facetów dobrze ułożonych z planem na przyszłość czy bardziej pociągają was chłopaki z pasją, czasem niebezpieczną ale jednak wyraziści?

Gość dwudziestka-czwórka
ja wolę faceta dobrze ułożonego z planem na przyszłość, ale pasją :P

Gość motorbiker
Planowanie nie zawsze wychodzi na dobre. Rynek jest zmienny lepiej ryzykować, na dobrze podjętej decyzji można wyjść lepiej w kilka miesięcy niż na planie na pół życia;)

Gość Judyta3101:)
nie muszę marzyć... Mam to w zasięgu ręki :P mój facet jest Motocyklista, kochanek również a i ja nie odmawiam sobie te pasji.. Uwielbiam śmigac.. Nie ważne gdzie... Byle przed siebie :) LwG :)

motorbiker Wolicie facetów dobrze ułożonych z planem na przyszłość czy bardziej pociągają was chłopaki z pasją, czasem niebezpieczną ale jednak wyraziści? xxx a czemu miałoby sie to wzajemnie wykluczac?:O

A ja bylam 2 lata z facetem jezdzacam na chopperze i byl tak ulozony ze mi sie zygac tym chcialo...tym bardziej ze bylam mloda i chcialam poszalec :classic_cool: Plany ktore mial 12 lat temu wlasnie zrealizowal ;)

Ja znam faceta który jezdzi na czyms takim http://www.ducati.com/ a kiedy ściaga kask staje sie wrazliwym męzem, synem, ojcem i twardym szefem w firmie :P

Gość pola raksaa
Ulozony.

mam dyrektora jezdzącego choperem :D:D ale do pracy nawet przy 30 stopniach ciepła zakłąda długi rękaw tatuaze nie współgrają z jego zawodem :D:D:D

Gość Judyta3101:)
mi też się wydaje... Nie wiem czy się tak utarło, ale uważam facetów jeżdżących chopperami i różnimy innymi turystykami za facetów grzecznych ułożonych spokojnych. Za to tych którzy wsiadają na motocykle sportowe za żyjących chwilą, lubiących prędkość, adrenaline:) takich też facetów uwielbiammmm :)

:P czujesz że to jakas erotyczna perełka?:D:D:D

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeee
znam takich ulozonych, daleko od nich bo potrafia wpedzic w depresje i poczucie bezsensu zycia.doluja i juz, co innego ludzie z pasja, potrafia i innych dowartosciowac i pokazac ze warto zyc, i ze uroda, maz ,dzieci , kasa to za czym goni swiat to nie wszystko, mozna byc nieszczesliwym majac to lub b. szczesliwym tego nie majac

realizacja planów na przyszłość nie wchodzi w konflikt z byciem motocyklistą :D to zależy jaki sama kobieta ma charakter, ja osobiście, jestem typem szalenie impulsywnym, lubiącym ryzykować dlatego nie miałam nic przeciwko a nawet podobało mi się, że mój facet ma motocykl:) ba! nawet sama kupiłam :D i z sentymentem wracam do czasów gdy razem lataliśmy na moto do Kazimierza na obiadek;) nie było fajnie jedynie wtedy jak po ostrej kłótni trzaskał drzwiami i znikały kluczyki:( ...rozmarzyłam się:) po powrocie do domu odkurzam swoją su;)...z jazdą na motocyklu jest jak z seksem, zaczynasz się nakręcać, przyspieszasz i nie chcesz używać hamulców :classic_cool:...jak byłam bardzo młoda poprosiłam ojca o motocykl :( odpowiedział "dziecko, przecież ja Cię kocham" :D

aha i podniecająca jest też tajemniczość osoby pod ubrankiem;) a w kobietach? absolutnie ich pozycja, nie wierzę, żeby jakiś facet nie przełknął śliny widząc kobietę na motocyklu w tej fajnie wypiętej pozycji ;)🖐️

za bardzo buja mi sie wyobraznia jak sie wyglada pod tym ubrankiem przy zderzeniu:O nie moje klimaty

inaczej patrzy się na świat będą matką, żoną, rośnie odpowiedzialność za siebie, innych...umiar i rozwaga jest wskazana we wszystkim, tylko ja za chiny nie umiem przystopować:(

Gość biker_ss
ja mam kask i tatuaze ..wystarczy??

Gość biker_ss
motocykl kupie za okolo 2 m-ce!

Gość czy sa jakies chetne
Na motocykliste?