Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama na plusik

Z 9 miesięcznym dzieckiem lepiej za granice cz w polsce na 2 tygodnie?

Polecane posty

Gość mama na plusik

Troche sie obawiam....czy nie za mala bedzie-lepiej może za rok poleciec gdzies nad sródziemne? A w tym roku nad polskie morze na 2 tygodnie...? Jak byscie zrobili..To i chyba dla dziecka lepiej takiego malego...

Gość napewno nie egzotyka z malym
dzieckiem, lepiej Polska lub np. Chorwacja tylko nie najgorętszy rejon:)

Gość utomlands
Jedziesz tam gdzie chcesz ja bylam z 7 miesiecznym w Nice.

Gość ffaigaaaaa
najlepiej zostawcie dziecko i jedźcie sami, co to za przyjemnosc użerac sie z maluchem na wakacjach;/

Gość tymooszka
Mozesz za granice,tylko do w miare cywilizowanego kraju. egipt czy cos takiego -balabym sie.

Gość mama na plusik
Chodzi o to ze takie male wszystkiego nie zje....boje sie ze mi biegunki dostanie. Mam sloiki ciągnąc? Chorwacja odpada...chcialam grecja/egipt turcja. ale jak przeglądam ile tam jest stiopni w lato-a u nasz wrzesien odpada to już mi sie odechcialo.

Gość doska11111
Ja byłam z 9 miesięcznym synkiem na lanzarocie.ale było to w marcu,więc nie było takich upałów.bawilismy sie super.

Gość mama na plusik
Zanim sie mala pojawial to w maju/czerwcu jexdzilismy za granice- teraz wzgl na prace niestety odpada. Dobra daruje sobie w tym roku. Nad polskie morze tez lubimy jeździc. Bo 40 stopni w cieniu to i ja chyba nie zniose-nie mówiąc juz o dziecku..

Gość doska11111
Co do jedzenia to miałam kilka sloiczkow z obiadkami.jakieś deserki.ale mały jadł dużo z nami.ja miałam jedzenie zapewnione więc o nic sie nie martwilam.a mały jak zobaczył rarytasy na stołówce to sloiczki były beee. Do egiptu to nawet bez dziecka bym nie pojechała. Grecję polecam ...

Gość NO SZLAG MNIE TRAFIA
jak czytam, Egipt Turcja z maleństwem kurwa czy ty rozumku sowjego nie masz ze dzieciak się umeczy w takiej temperaturze

Gość woda, zieleń szum
Mnie zawsze od wyjazdów zagranicznych z małym dzieckiem odrzuca kwestia jedzenia - karmienia. Przecież takie małe dziecko nie wszystko zje, nie wszystko może, musi miec swoje specyficzne pokarmy, a nie sposób zabrać na wycieczkę jedzenia z Polski ze sobą, bo przecież to się może zepsuć, jedynie słoiki lub mleko w proszku czy kaszki się nadają do zabrania. Mój 3 letni syn nawet teraz nie wszystko zje, owszem, lubi różne rzeczy, ale ja je po swojemu przygotowuję w domu, robię ze składników dostępnych w Polsce, a jak bym pojechała na taką wycieczkę all inclusive to nigdy nie wiem, jakie jedzenie tam zastanę i czy coś dziecku z tego będę mogła dać, bo przecież nic z tego, co robię w domu na co dzień dziecku, nie będę mogła tam przygotować. Dlatego dla mnie to problem nr 1 przy takich wyjazdach i ja się zastanawiam zawsze, jak ludzie sobie w tej kwestii radzą, jak jadą z takimi dziećmi do 2-3 lat na takie wakacje...

Gość woda, zieleń szum
A jadąc nad polskie morze, to wybieram sobie apartament z aneksem kuchennym i normalnie tak jak w domu mogę sobie iść do sklepu, kupić to samo, co w domu kupuję i zrobić dziecku jakieś jedzenie na miejscu.Dlatego wolę jeździć po Polsce. A zagranica, to dopiero ze starszym, kumatym, jedzącym chętnie wszystko , zachowującym się doroślej dzieckiem.