Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabinka21llllllllll

Do osób które idą w maju na KOMUNIE. Jak się UBIERACIE?

Polecane posty

Gość sabinka21llllllllll

Bo ja mam za 2 tyg komunię bratanka i kupiłam sobie sukienkę kremową przed kolano z małym rękawkiem, do tego czerwone szpilki, kremowa torebka i nie wiem czy zakładac jakiś żakiet do kościoła czy dac sobie spokój skoro sukienka ma rękawek. Jak uważacie i jak wy się ubieracie?

Gość GretaBarboo
ja pierdzielę; masz 3 lata czy 4, że potrzebujesz zapytać jak się ubrać???? Naprawdę jesteś taka niedorozwinięta czy tylko udajesz? Odpowiadając na pytanie: stosownie do pogody jaka wtedy będzie i okoliczności skąd się biorą takie tępe dzidy :o

Gość sabinka21llllllllll
a czy ja ciebie obrazam? to chyba ty jesteś niedorozwinięta umyslowo, skoro w taki sposób się wyrazasz, bo normalny człowiek nie pluje jedem bez powodu na innych.

Gość sabinka21llllllllll
ps. co to za wyrażenie "tepa dzida" bo w moich kręgach się takiego wyrażenia nie używa więc nie wiem. ty chyba obracasz sie w jakimś plebsie, że piszesz tępa dzida do nieznajomej osoby. troszkę kultury, bo jesli mama cię nie nauczyła, to obcy ludzie cię nauczą jak oberwiesz w pysk. dziękuję za uwagę.

Gość tdthjyhgfdfg
Ja mam w tym roku komunię chrześniaka. Założę sukienkę, prostą ołówkową kolor to taki przybrudzony róż, ale jasny. Do tego mam czarne buty na koturnie i czarną marynarkę ale wezmę ją tylko do kościoła. torebka tez czarna.

Gość fvjgbbb
:-D :-D :-D ale panienka z arystokracji :-D "nauczyła, to obcy ludzie cię nauczą jak oberwiesz w pysk." :-D :-D

Gość sabinka21llllllllll
e nie:) czerwone fajnie wyglądają, juz kupiłam takie na 13cm obcasie. najwyzej paznokcie pomaluję na czerwono i będzie pasowało. tez myslę zeby darowac sobie ten zakiet, ma by ciepło podobno