Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paweł28__

kolega zazdrosny o moją dziewczynę

Polecane posty

Gość paweł28__

Mój żonaty kolega, który ma 32 lata poznał moją obecną dziewczynę jakiś rok temu, nie spali ze sobą, po prostu na zasadzie koleżeńskim. Dzięki niemu ja ja poznałem, jechała kiedyś z nami do warszawy, ale jakoś śmialiśmy się, że będzie trójkąt itp. Kolega się napalił ale ona zrezygnowała, że Jacek ma żone itp. Ja dostałem kiedyś od niej jej numer i tak zaczęliśmy się umawiać, ale Jacek nic nie wiedział, bo ja wiedziałem że ona się mu podoba, mimo iż jest znacznie młodsza, ma 21 lat. My już zaczęliśmy ze sobą sypiać, a kolega chyba zaczął mówic , że oni ze sobą sypiają, ona natomiast pokazywała mi sms od niego świadczące o tym że on chce a ona nie. Też jest dziwne to, że w czasie kiedy podobno ona była gdzieś z nim na weekend, my widzieliśmy się i w sobotę i w niedziele. Kolega zaczyna chyba coś podejrzewać, bo często mi mówi, że nie lubi jak się mu odbija kogoś, że trzeba szanować zasady , jeśli on kogoś pierwszy pozna i że się mu nie podoba , że mam zbyt dobry kontakt z Gośka. Sam nie wiem co robić, wkurza mnie , jak opowiada jakieś bajki co on niby robi z Goską , jaki mają sex- w czasie kiedy ja z nią byłem. Sam nie wiem komu wierzyć a komu nie, nie wiem też czy mu powiedzieć że jestem z nią, bo jest moim szefem i wydaje mi się , że może to się odbić na mojej pracy.

Gość hncd
ja bym stanął po stronie dziewczyny ale jeśli ty masz z tym problem to widać ze ci na niej nie zalezy

Gość dżdżżdżdżżżżżżz
a mnoże mu dała