Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Projekt77

Czy jest na sali architekt wnetrz?

Polecane posty

Gość tak na oko
ponad 20 to na bank

Gość Projekt77
moze ktos jeszcze?

strasznie dużo się "dzieje" w tej kuchni :O

Gość kwasniakowski
Wiele osób tak się oszukuje, bo "ściąga" pomysły aranżacyjne z wielkich pomieszczeń, które ładnie wyglądają na obrazu , ale są w mniejszych pomieszczeniach kompletnie niefunkcjonalne. Poniżej coś realniejszego http://www.decoroom.eu/realizacje/mieszkanie-al-rydygiera-78m2/

Gość arabesque
IMO ok. 30 co najmniej, na oko policzyłam szerokość szafek kuchennych, wydaje się, że szerokośc to ok. 5 m min. a dlugość ok. 6 metrów.

Gość gość
hellou. ja ostatnio sobie wymyslilam, ze chce zmienic calkowicie wnetrze :) zglosilam sie do www.ampmdesign.pl i czekam na projekt :) mam nadzieje, ze mi sie spodoba :D

Gość gość
Jak ma być modnie i stylowo, to tylko z pracownią architektoniczną ARCHITETTO. Mają rewelacyjne wyczucie stylu, doświadczenie i ugruntowaną pozycję na rynku. Polecam zapoznać się z ich możliwościami na stronie internetowej.

Gość gość
Ja przy aranżacji swoje mieszkania korzystałam z usług www.maximum-interior.com, którzy zajmują się kompleksową obsługą projektów wnętrz. Wykonali świetną robotę, projekt od początku przypadł mi do gustu, a efekt końcowy jest powalający

Gość gość
Pozytywnie mnie zaskoczyli w biurze Lux Interiors, szybki kontakt, od razu wiedziałem ile taki projekt mniej więcej będzie kosztował i potem podczas samego tworzenia wizualizacji mogłem podglądać jak to wygląda, także od razu też ewentualnie jakieś korekty wprowadzałem.