Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wydatekgo

Wydałam prawie 41 tys przez 5 miesięcy a teraz nie mam nawet na wyprawkę

Polecane posty

Gość wydatekgo

Wydałam 41 tyś prawie, dziś wszystko podliczyłam i załamałam się ... Na moim koncie 1000 zł :( wszystkie oszczędności wydane... A ja jestem w 5 miesiącu ciązy i nawet nie stać mnie teraz na wyprawkę dla własnego dziecka :(

Gość chwalisz sie czyyy
zalisz:D:D:D:o

Gość na wszystko przychodzi czas
na co tyle przejebalas? skoro jestes nierozsadna to jakiej rady oczekujesz?

Gość Lena204
matko boska na co wydałaś tyle kasy

Gość wydatekgo
nie mam pojęcia :( Wszystkie paragony mam ;/ To remont plus meble to z 10 tyś a reszte na szkołe, opłaty za mieszkanie, i jedzenie i ubrania i to kilka ;/

Gość to kiepską masz dzielnicę
Też jestem ciekawa na co wydałaś i jakim cudem tak rozwalałaś kasę wiedząc że jesteś w ciąży? A poza tym skąd te pieniądze pochodziły,że już tylko tysiąc został i cię na nic nie stać. nie pracujesz? coś tu śmierdzi w tej historii.

Gość na wszystko przychodzi czas
skoro na remont to sie nie dziwie..tu tysiak tu ysiak i sie uzbiera do tego na biezaco na zycie..no coz zostaje kupic ci uzywana wyprawke?nie pracujesz?nie masz faceta..niech ojciec dziecka pomoze

Gość wydatekgo
wydalam ta wielkie dildacze, bo mam coraz bardziej rozjechana pezde i dildacze sa za male juz oo a moze ja rodze aaaaaa

Gość ale sie usmialam:D
41 tysięcy w 5mc-cy to raptem 8tys miesięcznie, to co to jest:D ale na ta wyprawke to trzeba było odłozyc, ale pewnie jesteś od niedawna w ciąży wiec nie wiedzialas:)

Gość ale sie usmialam:D
my wydaliśmy w 3 m-ce ponad 50 na urządzanie mieszkania

Gość wydatekgo
Nie pracuję już, wróciłam z zagranicy i stąd moje oszczędności z całego roku tam :( Mam faceta , jest za granicą ale on nie wie ze wydałam wszystkie swoje oszczędności, nieługo wraca do kraju i jak mam mu powiedzieć że wydałam tyle pieniędzy, mówiłam by się nie martwił wyprawką że ja na to pieniądzę bedę miała a teraz ?/;/ jestem załamana swoją głupotą :( Życiem w tym kraju ;/

Gość tasia 600
Ty przez 5 miesiecy stanu konta nie sprawdzalas.Ja za nim remont zaczynam licze ile wydam a potem ide i kupuje.Jak jestes w ciazy czemu nie pomyslalas o wyprawce od razu.Sorry mieszkam w uk ale nawet na te pieniadze to gdzies 9 tys funtow to dosc duzo by nie zauwazyc gdzie zniklo.

Gość a świstak siedzi
I zawija w sreberka.

Gość wydatekgo
moze powinnam sprzedac dildacze jak myslicie?

Gość wydatekgo
Sprawdzałam ale nie te oszczędnościowe , tylko te zwykłe, do oszczędnościowego nie mam wglądu przez internet ;/

Gość wydatekgo
Myslałam o wyprawce, ale nie znałam płci więc stwierdziłam że kupie wszystko w Maju jak ją poznam... i właśnie zbliża się Maj a ja się obudziłam z ręką w nocniku ...

Gość tasia 600
Ja nie znalam plci bo nie chcialam,co za problem kupic lozeczko,lub posciel w barwach i dla dziewczynki i chlopca,to samo wozek jest ogromny wybor i nawet bym nie chciala rozowy lub niebieski.Ale nawet jak nie masz wgladu to wiesz ile kupujesz ,masz rachunki.Jak to byly cale twoje oszczednosci na ktore tyle pracowalas to takich pieniedzy nie wydaje sie lekka reka

Gość wydatekgo
Masz rację, ale chciałam by moje pierwsze dziecko miało wszystko w ładnych barwach dlatego czekałam... Nie wydaję się ale co miesiąc robiłam podliczenia i nie dodawałam tych miesiaców... Nie wiem dlaczego ;/ Przeraził mnie dzisiejszy stan konta ;/

Gość Sama jestem kobietą
Ale wstyd mi za takie jak ty!! Dać takiej kasę pójdzie rozwali a potem płacze!! I to jeszcze tyle w takim czasie!

Gość tasia 600
Tylko pamietaj ,ze nie jeden lekarz na Usg sie pomylil :) Ja bym nie ryzykowala kupowac wszystko np w barwach rozowych.A poza tym ja myslalam o drugim dziecku i jak kupowalam wszystko od nowosci i wozek wmiare drugi to na pewno nie w konkretnych barwach.Nawet jak nie kupowalas moglas upatrzec co chcesz podliczyc i odlozyc kase.A moze mozesz zwrocic nie ktore rzezczy jak masz rachunki.Jestes pewna, ze nie kupilas cos zbednego ? Ja cie nie osadzam juz wole kobiety ,ktore potrafia wydac kase ciezko zarobiona niz liczekrupy co stac na wiecej a a beda dziecko w urzywane rzeczy ubierac.

Gość wydatekgo
Nie znam płci, nie mam kasy i nie powinnam mieć dziecka jeśli mnie nie starć by go utrzymać ;/ Jestem wściekła na siebie za swoją głupotę, że wcześniej nie sprawdziłam tego .... Co mam powiedzieć narzeczonemu ? Że nie stać mnie? ze będzie musiał wszystko kupić?

Gość olk
No dobra a czyja to forsa była Twoja czy Wasza ,wspólna może byc po ślubie a teraz jest tego co ja zarobił ,długo jesteście razem ? Stało się trudno ,nie martw się tak to tylko pieniądze ,jeżeli wydałaś na remont ,meble to chociaż je widać jak byly wydane ,nie przeżarłaś ani nie przepiłaś tej forsy Twój narzeczony łaski nie robi że kupi dziecku wyprawkę ,w końcu to tez jego dziecko.

Gość asdasd1221
Dziecko idzie do szkoły a Ty nie znasz płci??? To kup plecak różowy i niebieski i niech samo wybierze który woli!